A Back II Black frontembere és párja nemrég fogadtak egymásnak örök hűséget, a lagzi után pedig az óceán partján pihenték ki az izgalmakat.

Bebe és felesége, Kata a Maldív-szigeteken töltötték nászútjukat, ahová Valentin-napon érkeztek meg. Bebe már első este színpadra állva adott szerenádot kedvesének.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Az ottaniak annyira rákészültek a Valentin-napra, hogy ennél giccsesebbet nem lehet elképzelni, én meg úgy voltam vele, hogy akkor megfejelem az egészet még egy kis szösszenettel és eléneklek egy dalt a drágámnak. Az Endless Love című dalt adtam elő az ottani énekesnővel duettben, aki később meg is jegyezte, hogy érdemes lenne komolyabban is foglalkoznom ezzel a dologgal és akár még lemezem is lehetne" - mesélte Bebe, aki párjával már a családbővítésen gondolkodnak és tervezgetik leendő babájuk érkezését.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Király Linda anyukája öltözteti Liptaithttp://www.life.hu/legykepben/20130311-kiraly-gabriella-stylist-kiraly-linda-edesanyja-oltozteti-liptai-claudiat.html Csalódott apjában Gesztesi Károly fiahttp://www.life.hu/legykepben/20130311-gesztesi-karoly-fia-gesztesi-mate-a-joban-rosszban-sztarja-szerint.html Százezreket bukott kiesésével Bálint Antóniahttp://www.life.hu/legykepben/20130311-balint-antonia-szombat-esti-laz-elso-kiesoje-tobb-szazezer-forinttol.html Öt és fél órán át küzdöttek Cipő életéérthttp://www.life.hu/legykepben/20130312-cipo-bodi-laszlo-a-republic-egyuttes-enekesenek-a-szive-adta.html Dominának öltözött a magyar énekesnő - Fotóhttp://www.life.hu/legykepben/20130311-szulak-andrea-a-nagy-duett-sztarja-dominanak-oltozott.html Szilveszter gazda ütésállóhttp://www.life.hu/legykepben/20130311-szilveszter-gazda-kibirta-a-szombat-esti-lazban-folyamatosan-hozzacsapodo-mikroportot.html Mező Misi: "Cipő el akart menni"http://www.life.hu/legykepben/20130311-a-republic-egyuttes-elhunyt-enekesere-bodi-laszlo-cipore-emlekeznek-hazai.html Gúnynevet aggattak a gyerekek Hajós Andrásrahttp://www.life.hu/legykepben/20130311-hajos-andrasra-gunynevet-ragasztottak-fia-osztalytarsai.html