Öt és fél órán át küzdöttek Cipő életéért

Republic Cipő Bódi László énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három hétig lebegett élet és halál között Bódi László, vagy ahogy mindenki ismerte, Cipő. A Republic énekese hétfő hajnalban elhunyt. A hírek szerint a szíve nem bírta tovább.

Hétfő hajnalban, 1 óra 26 perckor örökre itthagyott bennünket Cipő. Ekkor állapították meg nála a halált, bár orvosi értelemben már február 14-én nem volt köztünk - írja a Blikk. Akkor kellett az intenzív osztályra szállítani, később kiderült az is, hogy nagyobb a baj, mint elsőre bárki gondolta, és az énekest újra kellett éleszteni. A negyvenperces oxigénhiányos állapot miatt kómába került. A családja, a barátai, a zenésztársai, rajongók tízezrei hittek abban, hogy felépül és újra színpadra áll. Sajnos a múlt hétvégi biztató hírek is hamisnak bizonyultak.

Forrás: MTI/Kollányi Péter
Forrás: MTI/Kollányi Péter

A bulvárlap információi szerint hétfő hajnalban az énekes szíve feladta a küzdelmet, öt és fél órán át küzdöttek az életéért, de nem tudták megmenteni. Évek óta szívproblémákkal küzdött, három és fél-négy éve akkuttá vált a betegsége, amelyekről a rajongók csak keveset tudtak, éppen ezért megdöbbentő mindenki számára, ami történt. Cipő negyvenhét éves volt.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=hE572EdDz3cGXMnf

Meghalt Cipő - Gyászol a Republichttp://www.life.hu/legykepben/20130311-meghalt-cipo-bodi-laszlo-a-republic-egyuttes-enekese-47-eves.htmlSajnos mégsincs jobban Cipőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130309-bodi-laszlo-cipo-allapota-nem-valtozott.htmlCipőn csak a szívátültetés segíthet?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130305-ciponek-a-republic-enekesenek-szivtranszplantaciora-lehet-szuksege.htmlEz az egyetlen esélye Cipőnekhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130303-ciponek-a-republik-enekesenek-szivatultetesre-lenne-szuksege.htmlCipő kritikus fordulópont előtt állhttp://www.life.hu/legykepben/20130228-cipo-a-republic-egyuttes-frontembere-allapota-valtozas-elott-all-a.htmlCipőért most az orvosai sem tudnak többet tennihttp://www.life.hu/legykepben/20130223-bodi-laszlo-cipo-a-republic-frontembere-komaban-van-nem-kapcsoljak.htmlNem javul Cipő állapotahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130223-cipo-a-republic-egyuttes-frontembere-nem-akart-mas-szivevel-elni.htmlNem sikerült felébreszteni Cipőthttp://www.life.hu/legykepben/20130222-bodi-laszlo-cipo-a-republic-frontembere-melyaltatasban-van-nem-tudtak.htmlEgyszer már felmerült: új szívet kellene kapnia Cipőnekhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130221-cipo-a-republic-enekese-eseteben-egyszer-mar-felmerult-szivatultetes-segitene.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.