VV Anikó elcsábította barátnője párját

VV Anikó forgatás csábítás szerelem szereplő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Forr a vére VV Anikónak, az Éjjel-nappal Budapest szereplője most barátnője pasijára vetette ki a hálóját - tudta meg a Life.hu.

Ahogy véget ért Anikó kapcsolata Marcival, a lány máris szemet vetett egy igazi macsóra. Zsófi pasijával, Kristóffal kezdett flörtölni, majd egy átmulatott éjszaka után ágyba is bújt vele, mindezt a népszerű sorozatban.

Forrás: RTLKlub
Forrás: RTLKlub

"Ez volt eddig a legdurvább jelenetem a sorozatban. Lelkileg nagyon megviselt, hogy a legjobb barátnőm pasija velem csalja meg a kedvesét. Nagyon bele szoktam élni magam a történetbe, ráadásul most le is vetkőztettek, úgyhogy ez kimondottan hálátlan szerep volt számomra. Minél hamarabb túl akartam lenni a felvételen, szerencsére elsőre sikerült a jelenet. Kristóf a második pasi a sorozatban, akivel ágyba bújok, Marci volt az első. Ha választanom kell kettejük közül, akkor inkább Marcit választanám, mert Kristóf túlságosan nyomulós típus" - mesélte mosolyogva Anikó.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.