Megalázkodott házasságáért Nacsa Olivér?

válás Nacsa Olivér humorista sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Drámaian lefogyott és 6 év után elvált  feleségétől Nacsa Olivér. A humorista szinte megalázkodott azért, hogy megmentse házasságát, hiszen már gyermekre, családra vágyott - mindhiába.
Nacsa Olivér elárulta, hogy a végsőkig próbált küzdeni azért, hogy megmentse házasságát, de nem sikerült megmentenie azt. "Nagyon szerettem volna megmenteni ezt a házasságot. Ő vetette fel, hogy beszélnünk kell a kapcsolatunkról és akkor én nagyon összeomlottam. Időt adtunk magunknak, egymásnak és újra leülünk beszélni. 3 hónappal később, karácsonykor ez megtörtént. Mindenféle érzelem kavargott bennünk, de végül kimondtuk, hogy késő" - árulta el a Frizbiben a humorista, aki azt is elmondta, hogy kérlelte a feleségét, hogy jól fontolja meg döntését.

Forrás: Tv2
Forrás: Tv2

"Küzdeni akartam a házasságomért, küzdöttem érte. Nem könyörögtem, hanem azt kértem tőle, hogy fontolja meg a döntését, mert ez egy nagyon merész döntés, hiszen én nagyon szerettem volna gyereket. Én a családban hiszek."
Nacsa ugyan kijelentette, hogy volt felesége életében nincs egy új szerelem, de azt finoman érzékeltette, hogy volt párja, Zsuzsi nincs már egyedül. "Biztos, hogy a mi közös életünkben nem volt harmadik. És nem is ez a fő kérdés, mert az természetes, hogy egy csinos, fiatal nőt érnek impulzusok. Nem tudok arról, hogy tartós kapcsolata lenne. Azt mondta, hogy nincs új szerelem az életében. De ez nem jelenti azt, hogy nincs egy új férfi mellette."

A humorista már úgy érzi, képes továbblépni. "Fél év után már elfogadtam a helyzetet. Arra jöttem rá, hogy az élet rövid ahhoz, hogy ne jöjjek ki egy olyan helyzetből, amin változtatni nem tudok. Felálltam és folytatom az életemet."


Nézd meg a teljes beszélgetést itt:
Tömeges baleset az M7-es autópályánhttp://www.life.hu/legykepben/20130314-havazas-marciusban-megbenult-a-kozlekedes.htmlFogságba esett Istenes Bencehttp://www.life.hu/legykepben/20130314-istenes-bencet-a-szombat-esti-laz-sztarjat-bezartak-ejjel-az.htmlLövöldözés egy budapesti étterembenhttp://www.life.hu/legykepben/20130314-lovoldozes-volt-egy-budapesti-etteremben-ket-serult-kerult-korhazba.htmlMetrón utazott az új pápahttp://www.life.hu/legykepben/20130314-ferenc-az-uj-papa-visszafogott-hetkoznapi-eletet-elt-metron-utazott.htmlÉdesapja mellé temetik Cipőthttp://www.life.hu/legykepben/20130314-bodi-laszlo-cipo-temetese-a-kistarcsai-temetoben-lesz-jovo-penteken.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.