borotválás kopasz énekesnő Jessie J The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy-Britannia egy gyönyörű Kleopátra-frizurával lett szegényebb, a szegények pedig félmillió fonttal gazdagabbak.

Egy egész ország szeme láttára vált meg híres hajkoronájától Jessie J, a Nagy-Britanniában népszerű Price Tag együttes énekese - mellesleg Voice-felfedezett -, hogy ezzel is segítsen a szegényeknek. Az országban kétévente rendezi meg a Red Nose Day nevű jótékonysági médiaeseményt a Comic Relief szervezet, amelyet komikusok alapítottak huszonöt éve.

Forrás: Twitter/Jessie J
Forrás: Twitter/Jessie J

Jessie trükkje bejött: a hajnyírást milliók követték, a műsor pedig félmillió fontot hozott a konyhára, ezzel pedig összesen 75 milliót gyűjtött a szervezet. "Felszabadító érzés" - mondta Jessie a művelet után a műsorvezetőknek, folyamatosan kopasz fejét tapogatva; láthatóan el sem akarta hinni, mi történt. Azért persze nagyon örült, hogy ezzel is segíhet; mint mondta, olyan gesztust akart tenni, ami nemcsak egy napig tart, hanem hónapokig látszik az eredménye.

A rajongóknak persze valószínűleg még úgy is szomorú esemény volt a hajvágás, hogy a műsor fodrásza igyekezett vicces fazonok mentén megkopasztani az énekesnőt.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.