Egy szerelmes férfit alakít Hugh Jackman, A nyomorultak Oscar-jelölt sztárja a Harlan Coben bestselleríró kedden megjelenő, Six Years című regénye nyomán készülő filmben.

A könyv megfilmesítésének jogait a Paramount Pictures szerezte meg. Tom Rothman és Mark Gordon már a produceri feladatokról tárgyalnak, a rendezőt és a forgatókönyvírót azonban még nem tudta megnevezni a The Hollywood Reporter.

AFP


A film főhőse Jake Fisher (Jackman), aki végignézi, amint élete szerelme, Natalie hozzámegy egy másik férfihoz. Amikor hat évvel később arról értesül, hogy a vetélytárs elhunyt, elmegy a temetésére, hogy egy pillantást vethessen egykori szerelmére. Legnagyobb meglepetésére azonban nem Natalie áll gyászoló özvegyként a sírnál.
Az Ördög játszótere, a Bűnösnek nyilvánítva és a Maradj mellettem szerzőjének könyvei rendszerint a The New York Times bestseller-listájának csúcsán debütálnak. Coben népszerű írásaiból azonban mindeddig csak egy film született, a Senkinek egy szót se című francia krimi.

Forrás: MTI

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Bradley Cooper új barátnője alig 20 éveshttp://www.life.hu/szeress/20130319-bradley-cooper-szinesz-a-nala-18-evvel-fiatalabb-suki-waterhouse.html Zárt elvonókúrára küldték a botrányos színésznőthttp://www.life.hu/szorakozz/20130319-lindsay-lohan-amerikai-szinesznot-zart-elvonokurara-kuldte-a-los-angelesi.html Kamerákba pucsított Südi Iringóhttp://www.life.hu/legykepben/20130318-sudi-iringo-tancosno-istenes-bece-parja-hatalmasat-pucsitott-a-szombat.html Egy percig sem bírja szerelme nélkül Kasza Tibihttp://www.life.hu/legykepben/20130318-kasza-tibor-magyar-enekes-nem-birja-a-baratnoje-nelkul.html Nem akarja lejáratni kollégáit a szóvivőhttp://www.life.hu/legykepben/20130318-gyorfi-pal-orszagos-mentoszolgalat-szovivoje-izgul-kollegai-miatt.html Házkutatás volt Stohl könyvének szerzőjénélhttp://www.life.hu/legykepben/20130319-szalai-vivien-a-lifehu-sztarszerzojenel-hazkutatast-tartottak.html Durvát villantott Bangó Margithttp://www.life.hu/legykepben/20130319-bango-margit-kossuth-dijas-enekesno-villantott-a-nagy-duettben.html Szuperhősként drukkolt családja Varga Izabellánakhttp://www.life.hu/legykepben/20130318-varga-izabella-baratok-kozt-tancosnojenek-szuperhos-alarcban-drukkolt-a.html Majka szembekerült Dundikávalhttp://www.life.hu/legykepben/20130318-dundika-a-szombat-esti-laz-kiesoje-orul-tavozasanakmajka-viszont-bosszankodik.html