fashion week modell fotózás vetkőzés Zimány Linda bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig olvadt el a hó, még fagyosak az éjszakák, de Zimány Linda már színes és szexi bikinikben feszít. A Life.hu megszerezte a képeket.

Debreczeni Zita kamerája előtt pózol bikiniben Zimány Linda, akinek nemrég korona került a fejére az amerikai Tropic Beauty modellkereső verseny győzteseként. A szépség már pár hete a nemzetközi megmérettetésen is bikinire vetkőzött, de csak egy aranyszínű apróságban mutatta meg tökéletes alakját. Zita kamerája előtt az idei fürdőruhadivatot csodálhatjuk meg rajta.

Forrás: Debreczeni Zita
Forrás: Debreczeni Zita

Kattints a képre, és nézz meg még több fotót Debreczeni Zitától!

"Szerencsére nem a mínuszokban készültek a képek, hanem kicsit korábban, még tavaly nyáron Horvátországban fotóztam Lindát, de a képek csak most jelenhettek meg. Három napig dolgoztunk, olyan kánikulában, hogy ernyőt kellett tartani a feje fölé, hogy ne kapjon napszúrást. A fotózás pikantériája az is, hogy korábban én voltam a cég arca, most viszont fotósként dolgoztam" - árulta el a szabadidejében embereket mentő Debreczeni Zita.

Forrás: Debreczeni Zita
Forrás: Debreczeni Zita

Kattints a képre, és nézz meg még több fotót Debreczeni Zitától!

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.