esküvő színésznő Kapócs Zsóka cáfolat férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem drukkolhattak sokáig rajongói és követői Kapócs Zsókának, akiről ma reggel, a lánykérés világnapján, szárnyra kelt a hír, hogy férjhez megy.

Zsóka csak azért lépett be közösségi oldalára, amelyen február elején beszüntette élete meghatározó pillanatainak nyilvánossá tételét, hogy megcáfolja a párkapcsolatáról szóló újabb feltételezéseket. Eszerint Orbán Viktor bizalmasa, Habony Árpád feleségül kérte a színésznőt, aki igent mondott a lánykérésre.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Kedves rég nem látott Barátaim! A mai sajtóhíresztelésekkel ellentétben mondom, hogy nem megyek férjhez, a hír nem igaz! Helyreigazítást fogok kérni mindenkitől, aki ezt állította vagy még ezután fogja állítani! A Facebookra csak ezért kényszerültem feljönni! De ha már itt vagyok, nagyon sok puszit küldök nektek! Hiányoztok! TI hiányoztok" - kommentálta a feltételezett esküvőjéről felröppent híreket, pedig követői bizonyára jobban örültek volna egy olyan üzenetnek, amelyben alátámasztja a pletykát.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.