SuperTv2 A Nagy Duett gyász Gesztesi Károly Csézy sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feladja a versenyt Csézy és Gesztesi Károly, mert az énekesnő elvesztette nagymamáját, és nem képes folytatni a küzdelmet.

Mint azt a Life.hu szerdán megírta, Csézy nagymamája kedden hunyt el, miután néhány hete súlyosan megsérült és kórházba került.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

A nagymamája állt legközelebb az énekesnőhöz, aki most szeretne méltó módon gyászolni, megemlékezni szerettéről, ezért feladta a versenyt. "Most az a dolgom, hogy a temetéssel foglalkozzam, meg tudjam őt gyászolni. A héten lesz a temetés Mezőkövesden, a férje mellé fogják temetni" - árulta el a Blikknek Csézy.

Az énekesnő távozásával Gesztesi Károly is kénytelen feladni a versenyt, de ő még e hét vasárnap elbúcsúzik a nézőktől az Egyedül nem megy című dal előadásával.

Olvasd el Szily Nóra Csézyvel készült interjúját itt.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!


Exkluzív: Megtalálták az eltűnt fiúthttp://www.life.hu/legykepben/20130320-batki-mihaly-a-budan-elveszett-fiu-keresesere-indultak.htmlPapucsot csináltak Hajdú Péterbőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130319-hajdu-peter-a-frizbi-musorvezetoje-papucs-lett.htmlKéthetente megújul a TV2 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130320-tatar-csilla-a-tv2-musorvezetoje-kethetente-megujul-sajat-tervezesu.htmlNem akart a süllyesztőbe kerülni ByeAlexhttp://www.life.hu/legykepben/20130319-byealex-enekes-nem-vett-reszt-a-maradj-talpon-cimu-vetelkedoben.htmlKapócs Zsóka mégsem megy férjhezhttp://www.life.hu/legykepben/20130320-kapocs-zsoka-szineszno-nem-megy-ferjhez-habony-arpadhoz-a-miniszterelnok.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.