Ryan Gosling színész szünet sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eltűnik a filmvászonról Ryan Gosling, aki besokallt a hollywoodi felhajtástól.

A sármos színész szerencsére csak átmeneti szünetet tart, mert úgy érzi, hogy néhány hónapos pihenőre van szüksége.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Túl sokat dolgoztam, és úgy érzem, hogy elvesztettem a lényeget, hogy miért is kezdtem bele a színészetbe" - mondta el egy interjúban a jelenleg talán legnépszerűbb férfiszínész. "Szükségem van egy kis magányra, hogy önmagammal lehessek és újra felfedezzem a munkám lényegét és örömét. Máskülönben mi értelme az egésznek?!" - tette fel a költői kérdést a színész, aki úgy érzi, hogy hatalmas felelősség nyomja a vállát minden egyes forgatás alkalmával.

"Néha nehezen birkózom meg a felelősséggel, máskor meg a siker az, ami úgy érzem, hogy tévútra visz. Szeretnék tisztán látni, ezért kell most kicsit háttérbe vonulnom."

A pihenő azonban még egy kicsit várat magára, hiszen Ryan először Eva Mendes oldalán leforgatja a The Place Beyond the Pines című filmet, és csak utána kezdheti meg az áhított vakációt.

Feladja a versenyt Csézy és Gesztesihttp://www.life.hu/legykepben/20130321-csezy-erzsebet-es-gesztesi-karoly-a-nagy-duett-sztarjai-feladjak.htmlExkluzív: Megtalálták az eltűnt fiúthttp://www.life.hu/legykepben/20130320-batki-mihaly-a-budan-elveszett-fiu-keresesere-indultak.htmlPapucsot csináltak Hajdú Péterbőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130319-hajdu-peter-a-frizbi-musorvezetoje-papucs-lett.htmlKéthetente megújul a TV2 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130320-tatar-csilla-a-tv2-musorvezetoje-kethetente-megujul-sajat-tervezesu.htmlNem akart a süllyesztőbe kerülni ByeAlexhttp://www.life.hu/legykepben/20130319-byealex-enekes-nem-vett-reszt-a-maradj-talpon-cimu-vetelkedoben.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.