Újabb sztárdivattervezőtől vesz hamarosan búcsút a Sugarbird szexi tervezőcsapata - tudta meg a Life.hu.

Úgy tudjuk, újabb "Cukormadár" repül ki hamarosan a címlaplányok divattervező csapatából. Zimány Linda az, aki a három év közös munka után az idén leköszönt Horváth Éva után távozik a csapatból.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

A minap kiderült, ki debütál különleges kollekciójával a lánycsapatban. Tatár Csilla ugyan nem lesz a márka állandó arca, de ahogy korábban Weisz Fanni, úgy most a tévés műsorvezető kapott lehetőséget, hogy vendégtervezőként saját kollekciót alkosson. A Tv2 Mokka műsorvezetője budapesti kollekciót álmodott metróvonallal, piros trolival és régi telefonfülkével.

Próbáltuk megkérdezni a tervezett változásról a Sugarbird ügyvezetőjét, Jagasics V. Csonka Hedviget, de nem sikerült elérnünk.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Friss! Férjhez megy Dér Henihttp://www.life.hu/legykepben/20130321-der-heni-a-hal-a-tortanban-elarulta-hogy-ferjhez-menne.html Jön a hófúvás - ne üljetek kocsiba!http://www.life.hu/legykepben/20130321-holnap-eros-hofuvas-lesz-eszakon-es-eszakkeleten-senki-ne-induljon.html Meghalt a leghíresebb pornósztárhttp://www.life.hu/legykepben/20130321-harry-reems-pornoszinesz-65-eves-koraban-meghalt.html Nem forgat többet Ryan Gosling?http://www.life.hu/legykepben/20130321-ryan-gosling-amerikai-szinesz-nem-forgat-tobbet.html Feladja a versenyt Csézy és Gesztesihttp://www.life.hu/legykepben/20130321-csezy-erzsebet-es-gesztesi-karoly-a-nagy-duett-sztarjai-feladjak.html Exkluzív: Megtalálták az eltűnt fiúthttp://www.life.hu/legykepben/20130320-batki-mihaly-a-budan-elveszett-fiu-keresesere-indultak.html Papucsot csináltak Hajdú Péterbőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130319-hajdu-peter-a-frizbi-musorvezetoje-papucs-lett.html Kéthetente megújul a TV2 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130320-tatar-csilla-a-tv2-musorvezetoje-kethetente-megujul-sajat-tervezesu.html