Liptai Claudia és Gesztesi Károly mellett vasárnap most már közös lányuk, Panka is fellép A Nagy Duettben - tudta meg a Life.hu.

A 7 éves Panka a Vasas tánccsoportjával áll a színpadra és a Cseke Katinka-Kökény Attila páros produkcióját erősíti majd tánctudásával. 

SuperTV2
Gesztesi Panka jobbról az ötödik kis táncos

A kislány Liptai Claudiával és Gesztesi Károllyal részt vett A Nagy Duett pénteki főpróbáján is, ahol nagyon természetesen viselkedett. Nem először látogatott el a stúdióba és láthatóan mindenki szeretettel fogadta őt.

A Gesztesi famíliából azonban nem Panka volt jelen egyedül a helyszínen, hiszen a nap végén befutott Gesztesi Máté is, aki örömmel húzta magához és ölelgette meg szeretett kishúgát. "Megjött a bátyám" - kiáltott fel Panka, amikor meglátta, hogy Máté is jelen lesz az ő életében oly fontos fellépés próbáján. Panka a színpadon is magabiztosan, ügyesen mozgott kis társaival együtt, akik egy komplikált koreográfiával készülnek a vasárnapi estére.

Az eseményt kissé szomorúvá teszi, hogy Panka édesapja, Gesztesi Károly vasárnap lép utoljára a SuperTV2 színpadára, hiszen - ahogy azt megírtuk - Csézy nagymamájának halála miatt ő sem folytatja a versenyt.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!


Teniszkönyöke lett Győrfi Pálnakhttp://www.life.hu/legykepben/20130323-gyorfi-pal-az-orszagos-mentoszolgalat-szovivoje-beinjekciozva-all-kozonseg-ele.html Megmutatta újszülött babáját Holly Madisonhttp://www.life.hu/legykepben/20130323-megmutatta-nemreg-szuletett-kisbabajat-holly-madison-egykori-playmate.html Gesztesi:"Soha életemben nem adtam fel semmit"http://www.life.hu/legykepben/20130323-gesztesi-karoly-a-nagy-duett-versenyzoje-keseru-mert-kenytelen-feladni.html Nagymama lett Caroline monacói hercegnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130323-megszuletett-caroline-monacoi-hercegno-elso-unokaja-a-kisfiu-nevet-meg.html Elhagyja az országot a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130323-elhagyja-magyarorszagot-nemeth-lajos-a-tv2-meteorologusa-es-finnorszagba-koltozik.html