Veszélybe kerülhet A Nagy Duett ma esti adása, mert a sztárok közül többen komoly problémákkal küzdenek - tudta meg a Life.hu.

Egyre több sztár fárad el A Nagy Duettben, hiszen már hetek óta keményen hajtanak, készülnek, dalokat tanulnak és próbálnak, hogy a lehető legszínvonalasabb előadásokkal lépjenek a SuperTV2 színpadára. Úgy tűnik, többen már nehezen bírják a terhelést és lebetegszenek a megpróbáltatások miatt.

Forrás: Super TV2

Mint ahogy azt megírtuk, Király Linda már két hete is hangproblémákkal küzdött. A hangszalagja szerencsére meggyógyult, de a náthából továbbra sem tudott teljesen felgyógyulni a csodás hangú énekesnő, aki azonban optimistán abban bízik, hogy vasárnap estére már teljesen rendben lesz.

Lakatos Márknak is meggyűlik a baja a hangjával. Már az elmúlt hetek során is volt, hogy teljesen elnémult, és ezen a héten ismét némaságra ítélték, hogy vasárnap este képes legyen Bangó Margit oldalán színpadra lépni.

Cseke Katinka is komoly problémával küzd. A tűzről pattant színésznőről kevesen gondolnák, hogy tud spárgázni. Nos, ő be akarta mutatni tudományát, de azonnal meg is bánta. "Lementem spárgába és éreztem, hogy nagyon meghúztam a combizmomat. Nem is tudtam aztán felállni. Nem tudom, hogy fogom így végigtáncolni a vasárnapi produkciónkat" - árulta el a pénteki főpróbán Katinka.

És ha mindez nem lenne elég, Csézy és Gesztesi Károly visszalépése miatt - ahogy megírtuk - Szulák Andreának és Papp Gergőnek is újra versenybe kell szállnia A Nagy Duettben, ráadásul két produkciót kell bemutatniuk. A felkészülésre azonban nem egészen három napjuk volt, így ők is komoly nyomás alatt vannak.

Ilyen körülmények közt borítékolható, hogy nagyon izgalmas lesz a A Nagy Duett ma esti adása.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!


Teniszkönyöke lett Győrfi Pálnakhttp://www.life.hu/legykepben/20130323-gyorfi-pal-az-orszagos-mentoszolgalat-szovivoje-beinjekciozva-all-kozonseg-ele.html Megmutatta újszülött babáját Holly Madisonhttp://www.life.hu/legykepben/20130323-megmutatta-nemreg-szuletett-kisbabajat-holly-madison-egykori-playmate.html Gesztesi:"Soha életemben nem adtam fel semmit"http://www.life.hu/legykepben/20130323-gesztesi-karoly-a-nagy-duett-versenyzoje-keseru-mert-kenytelen-feladni.html Nagymama lett Caroline monacói hercegnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130323-megszuletett-caroline-monacoi-hercegno-elso-unokaja-a-kisfiu-nevet-meg.html Elhagyja az országot a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130323-elhagyja-magyarorszagot-nemeth-lajos-a-tv2-meteorologusa-es-finnorszagba-koltozik.html