Tóth Gabi fűző mell ruha tánc Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbra is előtérbe helyezi új melleit Tóth Gabi, pedig nem lenne szüksége arra, hogy új ékességeit is bedobja, hisz mint kiderült, remekül táncol partnerével, Markó Robival.

Tóth Gabi mellei továbbra is fontos, szinte vezető helyet foglalnak el a Szombat Esti Láz című produkcióban.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu
Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

A klasszikus bécsi keringőnél, ahol Gabi kivételével az összes hölgy nyakig zárt estélyiben lejtett kecsesen a táncparketten, az énekesnő alig bírta bent tartani merész, fűzőjéből minduntalan kiugrani vágyó kebleit. A rakoncátlan mellek többeknek szemet szúrtak. A műsorszünetben hol Lilu próbálta megzabolázni a ciciket és rájuk húzni a ruhát, hol pedig Gabi édesanyja igyekezett elrejteni lánya szinte kivillanó mellbimbóját és minél feljebb húzni az apró fűzőt, ami alaposan bevágott Gabi melleibe.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu
Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Rákóczi Feri felesége öltözteti A Nagy Duett versenyzőithttp://www.life.hu/legykepben/20130306-vajda-judit-rakoczi-ferenc-felesege-oltozteti-a-nagy-duett-sztarjait.htmlJön a baba a Szombat Esti Láz táncosánálhttp://www.life.hu/legykepben/20130325-gyorfi-pal-az-orszagos-mentoszolgalat-szovivoje-a-szombat-esti-laz.htmlSzakad a hó - több helyen van már figyelmeztetéshttp://www.life.hu/legykepben/20130325-kiterjesztette-es-tobb-helyen-fokozta-figyelmezteteseit-a-meteorologiai-szolgalat-a.htmlCsézy gyásza ellenére színpadra lépett (JÓV.A)http://www.life.hu/legykepben/20130325-csezy-otthagyta-a-nagy-duettet-megis-fellepett.htmlMűtött térddel jubilál Détár Enikő (keddhttp://www.life.hu/legykepben/20130321-detar-eniko-a-madach-szinhaz-szinesznoje-mutott-terddel-lep-fel.htmlBikiniben feszít Zimány Lindahttp://www.life.hu/legykepben/20130319-zimany-linda-bikinire-vetkozott-debreczeni-zita-kameraja-elott.htmlTovábbi figyelmeztetések a havazás miatthttp://www.life.hu/legykepben/20130325-tobb-megyeben-es-budapesten-is-figyelmeztetesek-vannak-ervenyben-a-havazas.htmlA semmibe ugrott fejest Adahttp://www.life.hu/legykepben/20130314-ada-az-rtl-klub-reflektoranak-musorvezetojet-aznap-hivtak-castingra-amikor.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.