Titokban még egyszer elbúcsúztak Cipőtől

temetés család titok Cipő szovjet Bódi László énekes-dalszerző kommunista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem úgy temették el a Republic frontemberét, Cipőt, ahogy szerette volna. Ezért családja titokban, még egyszer elköszönt tőle a kistarcsai temetőben.

Kétszer búcsúztatták el Cipőt. A Republic frontemberét pénteken temették el a kistarcsai köztemetőben. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, több ezren vettek részt a szertartáson. A Blikk azonban úgy tudja, hogy Bódi László, aki eltervezte saját temetését, nem így akart elmenni. Ezért amikor a tömeg eloszlott, a családtagok és a barátok visszamentek a sírhoz, és teljesítették utolsó kívánságát.

Forrás: MTI/Kollányi Péter
Forrás: MTI/Kollányi Péter

Cipő kommunista hangulatú temetést szeretett volna magának, nem egyházi liturgiát - értesült a Blikk családi forrásból. Az énekes állítólag azt is kikötötte, hogy miközben a földbe helyezik, a volt szovjet himnusz szóljon. Családja ezért végső búcsút vett tőle még egyszer. Úgy, ahogyan ő akarta: körbeállták a sírt, és betették a nagypapája CD-jét, amelyről a volt szovjet himnusz szólt. Cipő ugyanis 15 éves koráig szovjet állampolgár volt, és ezt büszkén vállalta - mondta a lapnak Cipő testvérének fia.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Több ezren búcsúztak Cipőtőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130322-cipo-bodi-laszlo-temetesen-tobb-ezren-vettek-reszt.htmlHatalmas volt a tömeg Cipő temetésénhttp://www.life.hu/legykepben/20130322-bodi-laszlo-vagyis-cipo-delutani-temetese-miatt-gyakrabban-jar-a.htmlSárga rózsával búcsúzhatunk Cipőtőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130320-sarga-rozsaval-vehetunk-vegso-bucsut-cipotol-akit-penteken-temetnek.htmlKisajátította március 15-ét a Republichttp://www.life.hu/legykepben/20130312-republic-egyuttes-kisajatittotta-maganak-marcius-15et-most-cipo-halala-miatt.htmlMeghalt Cipő - Gyászol a Republichttp://www.life.hu/legykepben/20130311-meghalt-cipo-bodi-laszlo-a-republic-egyuttes-enekese-47-eves.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.