Deutsch Tamás ötödik gyermekét várja harmadik feleségével, Erikával. A kicsi nevét egy tragikus esemény inspirálta - tudta meg a Life.hu a Frizbi szerdai adásának felvételén.

Deutsch Tamás talán az egyik legnyitottabb magyar politikus, akinek magánéletéről rendszeresen beszámol a bulvársajtó. A politikus májusra várja ötödik gyermekét, ám a dolog szépséghibája, hogy három különböző asszonytól születtek utódai.

Frizbi

"Mindig az én döntésemre értek véget a házasságaim. Az első 16 évig tartott, és a feleségem nem akart válni, de én úgy gondoltam, hogy hiba lenne folytatni. Most azonban úgy érzem, hogy ez a kapcsolat és frigy valóban életem végéig fog tartani"-  árulta el a Frizbi felvételén Deutsch hozzátéve, hogy izgatottan várja ötödik gyermekét, akinek már a nemét is tudják.

"Hamar lehetett látni, hogy fiúgyermekünk lesz és azt is elárulom, hogy Dániel lesz a keresztneve az édesapám emlékére. Ő mindig szerette volna, hogy legyen egy Dániel nevű unokája. Apám sajnos 2007-ben meghalt, és az utolsó unokájának születését már nem érte meg. Úgy döntöttünk, hogy valóra váltjuk az álmát: május végétől lesz egy Dániel nevű unokája."

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Esküvőre készül Iszak Eszti és Dobrády Ákoshttp://www.life.hu/legykepben/20130326-iszak-eszter-a-viva-tv-musorvezetoje-es-dobrady-akos-a.html Mindenki utálja James Franco színészthttp://www.life.hu/legykepben/20130326-james-franco-szineszt-utaljak-a-szomszedai-mert-szemetel-es-zajos.html Villantások a Macskák 30 éves jubileumánhttp://www.life.hu/legykepben/20130326-detar-eniko-magyar-szineszno-es-gallusz-nikolett-magyar-szineszno-villantottak.html A zsűri szerint összejött Tóth Gabi és táncospárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130325-toth-gabi-enekesno-es-marko-robi-a-szombat-esti-laz.html