Szörnyű, figyelmetlen és hanyag ember James Franco. Legalábbis a szomszédai szerint. Az amerikai színész állítólag szemetel és állandóan zajong. De legalább elmondhatják, hogy egy sztár lakik mellettük!

Fertelmes ember James Franco - így fakadtak ki az amerikai színész szomszédai Los Angelesben. Sok a panasz rá: állítólag mindenhová elszórja a szemetét, rossz helyre parkol és állandóan nagy zajt csap. A TMZ.com úgy tudja, hogy hivatalosan is feljelentették a sztárt.

Forrás: AFP

Az egyik szomszéd elárulta, hogy a színész otthonát sokszor ellepi egy forgatócsoport, a stáb pedig nem kis zűrzavart okoz a pici utcában: elfoglalják a parkolóhelyeket, sőt, van, hogy az autóbejáróra állnak. A szomszédok szerint a nagy jövés-menés már a gyerekeik biztonságát is veszélyezteti.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét! 

Merészet villantott a valóságshow-sztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20130325-courtney-stodden-valosagshowsztar-sokat-mutatott-magabol-kocsimosas-kozben.html Budapest a legjobb hely a britek szerinthttp://www.life.hu/szorakozz/20130325-budapest-a-legolcsobb-hely-a-brit-turistaknak.html Magyar lány nyert az Oxford-Cambridge evezősversenyenhttp://www.life.hu/szorakozz/20130325-novak-mariann-egy-magyar-lany-is-reszt-vett-az-oxfordcambridge.html Pia nélkül nem tud élni Lindsay Lohanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130325-lindsay-lohan-szineszno-tovabb-folytatja-az-ivast-pedig-korabban-elvonora.html Halálfélelmet okozott egy zsiráfhttp://www.life.hu/szorakozz/20130322-egy-zsiraf-kergetett-meg-nehany-turistat-az-afrikai-szavannan.html