Felgyújtották a meleg tinédzsert, belehalt

halál horror égési sérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horrorisztikus módon ért véget egy születésnapi parti, miután az egyik tinédzser fiút barátai heccből halálra égették.

Az Asperger-szindrómában, beszédzavarban és epilepsziában szenvedő 17 éves Steven Simpsont "haverjai" egy szülinapi buli alkalmával napolajjal lelocsolták és felgyújtották. A bevallottan homoszexuális tinédzser belehalt égési sérüléseibe. A bűncselekményt a 20 éves Jordan Sheard vállalta magára, akit a bíróság 3 és fél éves börtönbüntetésre ítélt.

AFP
AFP

Sokan megdöbbentően kevésnek találják a Jordanra kiszabott ítéletet és úgy vélik, hogy nem úszhatja meg ennyivel. Esetében enyhítő körülménynek mondható, hogy vallomást tett és minden részletre kiterjedően elmondta, hogy mi történt a rettenetes éjszakán. Azt vallotta, hogy nem akarta megölni Stevent, de az ítéletet bírálók szerint ez mellékes, hiszen végül a fiú mégis életét vesztette. Jordan ügyvédje azonban azt állítja, hogy a fiú mélyen megbánta bűnét, és sajnálja a történteket.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Lilu igyekezett eltüntetni Tóth Gabi melleithttp://www.life.hu/legykepben/20130325-toth-gab-enekesnoi-melleit-a-szombat-esti-lazban-hol-anyukaja.htmlElhunyt Schwarzenegger egykori testépítő mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20130325-elhunyt-joe-weider-a-testepites-elharcosa-arnold-schwarzeneger-egykori-testepito.htmlTeljes készültség a repülőtéren a havazás miatthttp://www.life.hu/legykepben/20130325-a-liszt-ferencrepuloteren-estetol-teljes-keszultseg-lep-eletbe-a-havazas.htmlSzakad a hó - több helyen van figyelmeztetéshttp://www.life.hu/legykepben/20130325-kiterjesztette-es-tobb-helyen-fokozta-figyelmezteteseit-a-meteorologiai-szolgalat-a.htmlJön a baba a Szombat Esti Láz táncosánálhttp://www.life.hu/legykepben/20130325-gyorfi-pal-az-orszagos-mentoszolgalat-szovivoje-a-szombat-esti-laz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.