Oláh Gergő minden vágya volt, hogy családjának megteremtse az anyagi biztonságot, ez azonban nem jelenti azt, hogy két kézzel szórják a pénzt.

Az énekes és felesége, Niki a Life.hu újságírójának mesélt arról, hogyan gazdálkodnak a családi kasszával.

Fotó: Pro Video Film

"Mindig odafigyelünk mire és mennyit költünk, és amennyit csak tudunk félreteszünk, mert a jövőre is gondolni kell. Szoktuk írni a bevételeket és a kiadásokat, mert szeretem követni, mire megy el a pénzünk. Előfordult olyan, hogy idegeskedtem, mert kiürült a családi kassza és nem tudtuk, hová tűnt a keresetünk. Amire a leginkább vágytunk az megvan, az, hogy ne kelljen napról napra élni. Most nyugodt szívvel elmehetünk a boltba, és ha a kislányom szeretne valamit, és az hasznos a számára, akkor meg tudom neki venni. Sajnos ez ma nagy dolog, mert az emberek nehezen élnek meg a keresetükből" - mesélte Gergő.
"A luxus nálunk nem anyagi javakban mérhető. A legnagyobb öröm, ha kettesben lehetünk, mert Gergő nagyon elfoglalt. Amikor végre elmegyünk sétálni, vagy moziba, ezek nekem mindennél többet érnek" - mesélt Gergő felesége, Niki.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Partnere megsebesítette Istenes Bencéthttp://www.life.hu/legykepben/20130327-istenes-bencet-a-szombat-esti-laz-probajan-partnere-sudi.html Baleset miatt meghiúsult Talmácsi Gábor nyaralásahttp://www.life.hu/legykepben/20130325-talmacsi-gabor-motorversenyzo-balesete-miatt-kenytelen-volt-lemondani-az-alomnyaralasrol.html Gyomorfertőzést kapott Bangó Margithttp://www.life.hu/legykepben/20130326-bango-margit-a-nagy-duett-sztarja-betegen-allt-szinpadra.html Visszatér Toncsi a Szombat Esti Lázbahttp://www.life.hu/legykepben/20130326-balint-antonia-visszater-a-szombat-esti-lazba-parjaval-angyal-andrassal.html