Egyre inkább Ben Affleckra hasonlít a magyar énekes

megjelenés haj Varga Viktor szakáll külső énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Viktorra alig lehet ráismerni, megnőtt a haja és hatalmas szakállt növesztett. A Life.hu újságírója egy filmbemutatón találkozott az énekessel, akit új külsejéről faggatott.

Viktor mindig szeret feltűnést kelteni a megjelenésével. A burok című film díszbemutatóján alig lehetett ráismerni, mintha maga Ben Affleck lépett volna be a moziba.

Forrás: Pro Video Film, AFP
Forrás: Pro Video Film, AFP

Viktor barátnőjével a filmbemutatón és Ben Affleck

"Apukám hívta fel a figyelmem arra, hogy olyan hosszú legyen a hajam, amilyenre még megnő, ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom a loboncos frizurát. Apu már kopaszodik és valószínűleg rám is ez a sors vár, ezért most még van lehetőségem, hogy növesszem a hajam és a szakállam, ameddig csak kedvem tartja. Azt nem bánom, ha így Ben Affleckra hasonlítok, mert szerintem ő egy jóképű, sármos fickó. A barátnőmnek Cinthyának nagyon tetszik az új külsőm, sőt ő inspirált arra, hogy nyugodtan változtassak" - mesélte mosolyogva Viktor.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Partnere megsebesítette Istenes Bencéthttp://www.life.hu/legykepben/20130327-istenes-bencet-a-szombat-esti-laz-probajan-partnere-sudi.htmlBaleset miatt meghiúsult Talmácsi Gábor nyaralásahttp://www.life.hu/legykepben/20130325-talmacsi-gabor-motorversenyzo-balesete-miatt-kenytelen-volt-lemondani-az-alomnyaralasrol.htmlGyomorfertőzést kapott Bangó Margithttp://www.life.hu/legykepben/20130326-bango-margit-a-nagy-duett-sztarja-betegen-allt-szinpadra.htmlVisszatér Toncsi a Szombat Esti Lázbahttp://www.life.hu/legykepben/20130326-balint-antonia-visszater-a-szombat-esti-lazba-parjaval-angyal-andrassal.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.