Gizi néni Boros Csaba névváltoztatás Republic Cipő zenekar Bódi László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Névváltoztatást szeretne a Republictól az egykori frontember, Cipő mamája. A zenekar tagjai azonban nem kérnek a cseréből. Az is biztos, hogy folytatják a közös munkát.

Cipő halála után a Republic már nem ugyanaz, mint régen. Sokan gondolják így, leginkább a zenekar egykori énekesének mamája. Gizi néni ezért arra kéri a rajongókat, hogy vegyék rá a bandát a névváltoztatásra - tudta meg a Bors. A tagok viszont erről hallani sem akarnak. Az együttes pünkösdkor már biztosan koncertezik, méghozzá új énekesével.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Közben a gyászoló asszony, aki mindvégig bízott abban, hogy fia felébred a kómából, úgy érzi, nem lenne méltó fia emlékéhez, ha Bódi László zenésztársai Republic néven folytatnák tovább a közös zenélést. Szerinte a fia szerezte és énekelte a legtöbb dalt, ő írta a szövegeket, vagyis ő maga volt egy személyben a Republic. Boros Csaba, az együttes vezetője erre úgy reagált: nem emlékszik, hogy 1990. február 23-án, amikor megalapították a zenekart, bármelyikük anyukája és apukája jelen lett volna. Hozzátette: számukra Cipő családját a két lánya, Petra és Réka, valamint a felesége, Bódi Zsuzsi jelenti.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.