VV Anikóról különleges fotósorozatot készített Nánási Pál. A lány élvezte, hogy egy egészen más karakter bőrébe bújhatott, és azt is bevallotta a Life.hu újságírójának, hogy szeret kihívó és dögös lenni.

Nem tudott nemet mondani  a fotózásra VV Anikó, pedig az Éjjel-nappal Budapest forgatásai nagyon lefoglalják, sokszor késő estig dolgozik.

Fotó: Nánási Pál
A többi fotóért kattints ide!

"Nyitott vagyok az új lehetőségekre, ez a fotózás arra volt jó, hogy egy másik arcomat is megmutassam. Szeretem az extrémebb, vadabb, elvontabb dolgokat, és ez a fotósorozat egy teljesen más karakteremet mutatja meg. Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel. Minden nő szeret dögös és kihívó lenni, ezért egyáltalán nem zavar, ha extrémebb képek készülnek rólam. Pali remek fotós, nagyon türelmes volt velem, jól instruált, élveztem a fotózás minden percét és ez az eredményen is látható, mert csodásak lettek a képek" - mesélte Anikó.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Exkluzív - leköszön Vilmos herceghttp://www.life.hu/legykepben/20130328-vilmos-herceg-benyujtotta-lemondasat-a-kiralyi-legiero-kutatomento-csapatahoz.html Belezavarodott gyereke nevébe VV Ágicahttp://www.life.hu/legykepben/20130328-vv-agica-valosagshow-hos-elarulta-szuletendo-kisfia-nevet.html Bódi Sylvi a Playboy villában járthttp://www.life.hu/legykepben/20130328-bodi-sylvi-magyar-playmate-a-playboy-villaban-jart.html Vigyázat! Állítjuk az órákathttp://www.life.hu/legykepben/20130328-vasarnap-kezdodik-a-nyari-idoszamitas-allitjuk-az-orakat.html Sírva fakadt a színpadon Haumann Péterhttp://www.life.hu/legykepben/20130327-haumann-peter-magyar-szinesz-konnyek-kozt-unnepelt-a-macskak-30.html