Minden kreativitására szüksége van Szilveszter gazda partnerének, Molnár Andreának, hogy a Szombat Esti Láz következő adásáig egy hét alatt két táncot is belesulykoljon a nem éppen táncos lábú, de annál szórakoztatóbb gazdába.

Andrea papírból kivágott színes talplenyomatokkal igyekszik átláthatóvá tenni táncpartnere számára, hogy hogyan alakul a pár mozgása a táncok során.

Forrás: RTL Klub

"Kénytelen voltam egy új szemléltető módszert kitalálni, hogy Szilveszter pontosan lássa, hogyan helyezkednek el a lépéseink a táncparketten. Az én lábamat a rózsaszín, az övét pedig a kék csomagolópapírból kivágott lábnyom mutatja. Hatásosnak bizonyult ez a módszer, ugyanis Szilveszter végre átlátta, honnan hová jutunk el. Eddig is jól megtanulta a lépéseket, csak nem elég gyorsan jutottak az eszébe, így sokszor eltévesztette a koreográfiát. Utána pedig bosszúsan csapkodta a lábát, hogy miért nem kapcsolt elég gyorsan. Ezen a héten ráadásul két táncot kell megtanulnunk. Csak csütörtökön este feküdtem le végre nyugodtan, hogy összeállt a produkciónk, és már csak apró botlások maradtak benne. Ha a közönség megint továbbjuttat minket, akkor új tanítási ötleteket kell kitalálnom" - mesélte a táncosnő.

Forrás: RTL Klub

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Hogyan tovább, Republic? Kiszállt egy gitároshttp://www.life.hu/legykepben/20130329-toth-zoltan-gitaros-bejelentette-hogy-kiszall-a-republicbol.html Fogatlan lett Madonna!http://www.life.hu/legykepben/20130328-felelmetes-fotok-fogatlan-sztarokrol.html Harcol a Republic ellen Cipő mamájahttp://www.life.hu/legykepben/20130328-cipo-mamaja-gizi-neni-nevvaltozast-szeretne-kerni-a-republictol.html Szerelme simán lepattintaná Kasza Tiborthttp://www.life.hu/legykepben/20130326-kasza-tibor-a-moorning-showban-elerulta-hogy-baratnoje-siman-dobna.html Tündéri kisoroszlánok születtek az állatkertbenhttp://www.life.hu/legykepben/20130328-negy-indiai-kisoroszlan-jott-vilagra-a-budapesti-allatkertben-februar-16an.html Életveszélyes expedícióra készül Erőss Zsolthttp://www.life.hu/legykepben/20130326-eross-zsolt-hegymaszo-hoparduc-a-vilag-legveszelyesebb-csucsanak-meghoditasara-indul.html