boldogság haláleset szerelem Megasztár énekesnő Bencsik Tamara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bencsik Tamara tavalyi éve nagyon nehéz volt, mivel elveszítette az édesanyját, és véget ért előző, négy évig tartó kapcsolata is. Az énekesnőre azóta rátalát egy új szerelem és külföldi karrierjét is próbálja egyengetni.

"Már jól vagyok, de még olykor elsírom magam. Lefogytam nyolc kilót, és mindenki nagyon aggódott értem. Anyukám olyan volt nekem, mint a legjobb barátnőm, és ő volt az igazi támasz az életemben, miután édesapámat fiatalon elveszítettem" - mesélte a Blikknek Tamara, akinek a nővérei segítettek feldolgozni a fájdalmat.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

"Sokkal szorosabb lett közöttünk a kapocs, mert már csak mi vagyunk egymásnak, de úgy érzem, a szüleim fentről mindig vigyáznak rám, és egyengetik az utamat." A nehéz időszakot minden bizonnyal az is segített lezárni, hogy Tamarára pár hónapja újra rátalált a szerelem egy lemezlovas személyében. "Munkakapcsolatból lett szerelem a miénk Gergővel, először csak rendezvényeken találkoztunk. Tetszett nekem az a stílus, amit ő játszik, megkértem, hogy hallgassa meg a dalaimat, és elkezdtünk találkozgatni, amiből mára szerelem lett. Már vannak közös dalaink is, és napról napra születnek az új zenék, amelyeket együtt írunk. Németországból már kaptunk is megkeresést" - árulta el az énekesnő, aki párjával külföldi karrierbe kezdene.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Szőrös pasik kizárva a szőke modellnélhttp://www.life.hu/szepulj/20130328-kate-upton-modell-utalja-a-szoros-pasikat.htmlFogyitablettát szednek Hollywood szívtipróihttp://www.life.hu/ez-zsir/20130326-george-clooney-es-leonardo-dicaprio-hatasara-a-ferfiak-viszik-mint.htmlÍgy reggelizz egészségesen!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130327-osszeszedtuk-a-leggyakoribb-hibakat-amelyeket-a-reggelinel-el-lehet-kovetni.htmlIstenes Bence búcsúzott a Szombat Esti Láztólhttp://www.life.hu/szorakozz/20130330-istenes-bence-es-sudi-iringo-tavozott-a-szombat-esti-lazbol.htmlDivatbotrányok: Teltek és észveszejtően szexisekhttp://www.life.hu/legytrendi/20130327-divat-es-szepseg-a-lifehu-divatbotranyok-sorozataban-duci-szepsegek-freja.htmlGyakran fáj a fejed? A stroke előjele is lehethttp://www.life.hu/gyogyulj/20130325-a-gyakori-fejfajas-akar-a-stroke-elojele-is-lehet-mikor.htmlÍgy készíts színpompás tojásokat fillérekből!http://www.life.hu/anyaskodj/20110418-szinpompas-egyedi-tojasok-sajat-kezuleg-fillerekbol-a-legszebb-dekoraciok.htmlOkosabbak leszünk a szextőlhttp://www.life.hu/szeress/20130322-szex-szerelem-parkapcsolat-okosabbak-leszunk-rendszeres-szextol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.