csigolya Gerard Butler zúzódás filmforgatás színész törés sérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több csontja is eltört és rengeteg zúzódása lett új filmjének forgatása közben Gerard Butler színésznek.

A színész már bánja, hogy saját maga játszotta el a kemény akciójelenteket új filmjének forgatása közben. Gerard Butlernek ugyanis majdnem kilőtték a szemét és a térde is megsérült. Egy későbbi vizsgálat azonban azt is kimutatta, hogy nyaktörést is szenvedett a Támadás a Fehér Ház ellen című filmjének forgatása alatt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Már bánom, hogy nem egyeztem bele, hogy a kaszkadőrök helyettesítsenek a nehezebb jelenetekben" - mondta Jay Leno show-jában a sztár. "A forgatás után nem sokkal elment a hangom és akkor derült ki, hogy a hangszálaim is megsérültek" - sorolta sérüléseit Butler. "Nemrég kellett visszamennem kontrollra, és az orvos megkérdezte, hogy valami kitüremkedik a nyakamból, nem vettem észre? Az MRI vizsgálaton aztán a doktornő közölte velem, hogy egy másik csont is eltört a nyakamban. Azt kérdezte, mit csináltam? Mire én: akciófilmet forgattam, amibe majdnem belehaltam" - mesélte mosolyogva a színész.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.