Szilveszter gazda locsolkodás húsvét próba tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilveszter gazda hétről hétre küzd a tánclépésekkel, mégis úgy döntött, hogy próba helyett inkább szabadságra megy és hazautazik, nehogy falujában elhervadjanak a szépasszonyok.

A nem túl táncos lábú gazdát fából faragott királyfinak nevezte a Szombat Esti Láz zsűrije, egy királyfi pedig nem teheti meg, hogy elfelejti a hagyományokat.

www.rtl2.hu
www.rtl2.hu

"A táncpróbák után általában megeszem egy töltött fasírtot, megiszom egy sört és 10 órát alszom. Majd reggel jön az újabb táncpróba, és ez így megy nap mint nap. Éppen itt az ideje, hogy egy picit megpihenjek az ünnep alatt. A húsvét számomra szent, és megmondtam Andinak, hogy nekem az a kötelességem, hogy továbbvigyem a hagyományt és meglocsoljam a családom minden hölgytagját. Most hazautazom, és csak kedden reggel fogok visszajönni, addig a táncpróbákat felfüggesztettem. A húsvét a locsolkodásról szól, és nekem most ez a legfontosabb feladatom" - mesélte ellentmondást nem tűrően Szilveszter a Life.hu újságírójának.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.