Vastag Csaba barátnő rumba szerelem tánc Szombat esti láz erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szombat Esti Láz színpadán az énekes és párja, Tünde között izzott a levegő. Csaba a Life.hu újságírójának mesélte el, milyen érzések kavarogtak benne a túlfűtött rumba alatt, és bevallotta, pár percre beleszeretett partnerébe.

"Időnként zavarban vagyok ettől a szituációtól az öcsém miatt, akinek a barátnőjét ölelem, simogatom. Nyílván tudtam, hogy itt lesznek olyan táncok, ahol bele kell adni komoly érzelmeket a produkcióba, és Tündét a páromnak kell tekinteni. Nagyon érdekes az a határ, amit tudod, hogy nem léphetsz át, aztán mégis átléped, mert megköveteli a tánc stílusa. Az életben nem alkotnak egy párt a színházban Rómeó és Júliát eljátszó színészek, mégis csodálatos lesz az előadás. A táncparketten is hasonló a szituáció, az ember, pár percre nyugodtan szerelmes lehet a táncpartnerébe úgy, mint egy nőbe, ha pedig megvan a tisztelet a munka iránt, ezt meg kell tanulni kezelni. Tomival egyébként megbeszéltük ezt a helyzetet, ő is színházban játszik és van olyan szerepe, amikor a partnerébe kell szerelmesnek lennie" - mesélte Csaba.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

A túlfűtött érzelmekkel teli, erotikus koreográfiát, az egymásba érő, pikáns simogatásokat Esztergályos Cecília kissé félreérthetően kommentálta: "Örülök, hogy a katona nem ment el."

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Kárász Robi a Nemzet Színészével állt összehttp://www.life.hu/legykepben/20130326-karasz-robert-a-a-fogadj-orokbe-egy-macit-program-kitalaloja.htmlPuskával áll színpadra a Bangó-Lakatos pároshttp://www.life.hu/legykepben/20130330-lakatos-mark-magyar-stylist-es-bango-margit-enekesno-gepfegyverrel-lepnek.htmlÚjra szerelmes a Megasztár énekesnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130331-bencsik-tamarara-a-megasztar-enekesnojere-vegre-ratalat-a-szerelem-es.htmlFurcsa segédeszközre van szüksége Szilveszter gazdánakhttp://www.life.hu/legykepben/20130329-szilveszter-gazdat-papirbol-kivagott-talpak-segitsegevel-tanitja-molnar-andrea-tancolni.htmlA Nagy Duett emlékezetes dalaihttp://www.life.hu/legykepben/20130328-a-nagy-duett-legemlekezetesebb-3-produkcioja.htmlExtrém jelmezben lép fel Szabó Győzőhttp://www.life.hu/legykepben/20130330-szabo-gyozo-magyar-szinesz-arpa-attila-magyar-szinesz-mezeben-lep.htmlMár próbál a Republic új énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20130330-cipo-halala-utan-megszolalt-a-republic-basszusgitarosa-boros-csaba-es.htmlNyúljelmezben főzött a szexi nyuszilányhttp://www.life.hu/legykepben/20130329-hargitai-bea-a-hal-a-tortanban-nyuszi-jelmezben-szolgalta-ki.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.