Álltörést szenvedett Sydney Crosby jégkorongos

állkapocs jégkorong csonttörés műtét sportoló csapatkapitány Sydney Crosby
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állkapocscsonttörést állapítottak meg Sydney Crosbynál, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Pittsburgh Penguins csapatkapitányánál.

A liga pontversenyében éllovas kanadai sztárjátékos szombaton, a New York Islanders ellen 2-0-ra megnyert mérkőzés második percében vált harcképtelenné, amikor egy lövés nyomán arcon találta a korong.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Crosby nem sokkal később műtéten esett át, és egyelőre nem tudni, hogy mikor áll ismét klubja rendelkezésére.
A listavezető pittsburgh-iek sorozatban 15 győzelemnél járnak, már csak kettő hiányzik nekik az NHL-rekord beállításához, amelyet ugyancsak ők tartanak 1993 óta.

Forrás: MTI

Hajpánt - Blair Waldorf után szabadonhttp://www.life.hu/legytrendi/20130329-igy-viseli-a-hajpantot-blair-waldorf-szineszno-a-gossip-girl.htmlMegerőszakolták a TV2 műsorvezetőjéthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130401-nemi-eroszakot-kovettek-el-vamos-erikan-a-tv2-musorvezetojen-meg.html16 érdekesség a Trónok harcárólhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130329-mozi-szorakozas-film-16-erdekesseg-a-tronok-harcarol.html5 világhírű nő, aki nemet mondott a házasságrahttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130329-szex-szerelem-parkapcsolat-5-vilaghiru-no-aki-nemet-mondott.html"Egész nap áll" - Locsolkodás Hollókőnhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110426-egyszer-felallitom-es-egesz-nap-all-a-lifehu-riportja.htmlGyerekszáj: "Támadik a Jézuska és jön a nyuszi"http://www.life.hu/anyaskodj/20130318-gyerekszaj-gyerekek-mondtak-a-husvetrol.htmlHattyúnyakat szeretnél? Így tüntesd el a tokád!http://www.life.hu/szepulj/20130329-balogh-rita-es-dr-kaszab-csilla-szakertok-segitenek-a-toka.html21 éves vagyok, nem lehetek ilyen kövér!http://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20130321-fogyokuras-sikertortenet-agi-28-kilot-fogyott-a-szules-utan.htmlSzex, amihez a depressziós férfiak menekülnekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130312-a-gyakran-virtualis-szexualis-eletet-folytato-emberek-nagy-aranyban-szenvednek.htmlEltörte a nyakát Gerard Butlerhttp://www.life.hu/legykepben/20130331-eltort-gerard-butler-ket-nyaki-csigolyaja-es-zuzodasokat-is-szerzett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.