Justin Timberlake nem emlékszik a múltjára

Coachella fesztivál koncert Justin Timberlake tudatmódosító szer emlékezetvesztés énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai énekes nemrég bevallotta, hogy fiatalabb korában kipróbálta a drogokat, így sok mindenre nem emlékszik azokból az időkből.

Justin Timberlake meglepő őszinteséggel mesélt a Coachella fesztiválon arról, hogy már többször részt vett a rendezvényen évekkel ezelőtt, de egyetlen bulira sem emlékszik.

AFP
AFP

Justin Timberlake és Mila Kunis egy díjkiosztón

"Az igazság az, hogy most néztem először körül, pedig állítólag már több alkalommal voltam itt. A helyzet az, hogy évekkel ezelőtt olyan sok tudatmódosítót fogyasztottam, hogy azt sem tudom, merre jártam. Ha őszinte akarok lenni, így tiszta fejjel sokkal szebb az élet" - mondta a meglepett közönsége előtt az énekes.

Ezért gyengébb mindenkinél a szexuális vágyhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130308-a-teli-visszafogottabb-szexualis-elet-a-nap-hianyabol-fakad-a.htmlEgyre sármosabb Michael Fassbenderhttp://www.life.hu/life/galeria/20130327-fotokon-akkor-es-most-michael-fassbender-szinesz-a-300-film.htmlKétévesen lop és zárat tör fel a kisfiúhttp://www.life.hu/szorakozz/20130327-cuki-video-kisfiu-betor-novere-szobajaba-hogy-ellopja-jatekat.htmlKisfiával fürdőzik a sztárbloggerhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130328-perez-hilton-sztarblogger-csaladi-fotoalbumanak-reszleteit-osztotta-meg-kozossegi-oldalan.htmlPár hét múlva érkezik az újabb VV-babahttp://www.life.hu/legykepben/20130329-vv-eszter-dr-dadi-eszter-ugyvedno-ot-het-mulva-eletet.htmlSokáig nem volt orgazmusa Geri Halliwellnekhttp://www.life.hu/szeress/20130401-geri-halliwellnek-az-egykori-spice-girl-enekesnojenek-30-eves-koraig.htmlHabos-babos esküvőre készül az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130328-baby-gabi-enekesno-habos-eskuvot-tervez.htmlMegerőszakolták a TV2 műsorvezetőjéthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130401-nemi-eroszakot-kovettek-el-vamos-erikan-a-tv2-musorvezetojen-meg.htmlElkáromkodta magát Kasza Tibi barátnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130401-kasza-tibi-baratnoje-elkaromkodta-magat-schmuck-andor-pedig-egy-bombanovel.html5 világhírű nő, aki nemet mondott a házasságrahttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20130329-szex-szerelem-parkapcsolat-5-vilaghiru-no-aki-nemet-mondott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.