Halála előtt lebénult Cipő karja

halál kóma Republic Cipő bénulás Bódi László sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cipő már rosszulléte előtt pár nappal sejthette, hogy valami nagy baj van, hiszen lebénult a karja. Az énekes azonban nem törődött ezzel.

Rosszulléte előtt két nappal, szerdán Cipő Szigetcsépen élő barátnőjét hívta fel és jelezte, hogy nem fog tudni hazamenni, mert lebénult a karja és nem mer autóba ülni. Annak ellenére, hogy a barát megijedt és arra kérte, azonnal menjen kórházba, az énekes mégsem tett semmit, mintha nem is akart volna tudomást venni arról, hogy valami nagy baj készül. Pénteken már kómában feküdt.

Forrás: MTI/Kollányi Péter
Forrás: MTI/Kollányi Péter

"Olyan volt, mintha nem akart volna tudomást venni az egészről. Pedig tisztában volt azzal, hogy az elmúlt években az élete forgott kockán. Sokan mondhatnák rá, hogy felelőtlen volt, amiért hajtotta magát a betegsége ellenére is, de én azt mondom erre, nem, ő csak normális életet akart élni a betegség nélkül, vagy ellenére" - árulta el a Blikknek az asszony, aki szerint Cipő talán ma is élne, ha akkor komolyan veszi az intő jeleket és orvoshoz fordul.

93 éves korában elhunyt Etka anyóhttp://www.life.hu/legykepben/20130401-93-eves-koraban-elhunyt-etka-anyo-eredeti-neven-kartyikne-benke.htmlJustin Timberlake nem emlékszik a múltjárahttp://www.life.hu/legykepben/20130401-justin-timberlake-enekes-elvesztette-emlekeit-annyi-tudatmodositot-fogyasztorr-fiatalabb-koraban.htmlPár hét múlva érkezik az újabb VV-babahttp://www.life.hu/legykepben/20130329-vv-eszter-dr-dadi-eszter-ugyvedno-ot-het-mulva-eletet.htmlHabos-babos esküvőre készül az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20130328-baby-gabi-enekesno-habos-eskuvot-tervez.htmlLolának titkos hódolója akadthttp://www.life.hu/legykepben/20130331-lola-magyar-enekesno-es-brasch-bence-magyar-enekes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.