Igazi holtomiglan-holtodiglan házasságban él Torgyán József és felesége, Marika, akik 53 éve nagyon vigyáznak a boldogságukra - tudta meg a Life.hu a Frizbi felvételén.

53. házassági évfordulójára készül Torgyán József és felesége, Marika, akik a Frizbi szerdai adásának felvételén elárulták boldogságuk legfőbb titkát. "Egy életre szóló kapcsolat a miénk: sohasem fekszünk le haraggal, de nem is tudunk sokáig egymásra haragudni. Hamar elfelejtjük a vitákat és újra kedvesek vagyunk egymással" - árulta el az egykori politikus, aki anno nagyon jól választott feleséget.

Fotó: TV2

"Zeneileg, politikailag, kulturálisan és egyáltalán: mindenben egyezett az ízlésünk. Annak ellenére, hogy Marika szépséges, elismert primadonna volt, mertem neki udvarolni, mert vékony, jóképű, sikeres fiatalember voltam, aki kitüntetéssel végezte el az egyetemet" - árulta el Torgyán, aki pontosan emlékszik az első találkozásukra. "1956. január 20-án, a rákospalotai József Attila moziban egy közös ismerősünk mutatott be minket a szünetben."

A csinos fiatalember azonnal beleszeretett a szép, fiatal nőbe, akiért áldozatot is hozott. "Akkor még napi három doboz cigit szívtam, de amikor Marika megjegyzést tett emiatt, én azonnal letettem és többé nem gyújtottam rá."

Meghalt a valóságshow-sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20130402-shain-gandee-az-mtv-buckwild-cimu-valosagshowjanak-sztarja-tragikus-korulmenyek.html Nem szórja a pénzét az X-Faktor győztesehttp://www.life.hu/legykepben/20130327-olah-gergo-az-xfaktor-gyoztese-sporolos-nem-szorja-a-penz.html VV Anikó démonná változotthttp://www.life.hu/legykepben/20130328-vv-aniko-masik-arcat-is-megmutatta.html Friss - Utakat zártak le az árvíz miatthttp://www.life.hu/legykepben/20130402-az-arvizes-belvizhelyzet-miatt-21-utat-kellett-lezarni-az-orszagban.html Halála előtt lebénult Cipő karjahttp://www.life.hu/legykepben/20130402-bodi-laszlo-cipo-a-republic-enekese-sejtette-hogy-nagy-a.html