életveszély stroke művész Varnus Xavér sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életmentő műtétet kellett végrehajtani Varnus Xavér édesapjánál, aki stroke-ot kapott és csak felesége lélekjelenlétének köszönheti, hogy túlélte az agyi infarktust.

A stroke során a 82 éves férfi ráadásul olyan szerencsétlenül esett el, hogy két nyaki csigolyája is eltört, ami miatt hetekig fémketrecet viselt a feje körül, amilyet annak idején, balesete után Horn Gyula is hordott sokáig.

Fotó: Hajdú D. András [origo]
Fotó: Hajdú D. András [origo]

"Anyukám programozó matematikus, racionális és higgadt a bajban. Az orvosok szerint gyors intézkedésével mentette meg apa életét, mivel a stroke után apám fél órán belül kórházban volt. Műteni viszont csak most lehetett, az agyi infarktus után előbb fel kellett javítani az állapotát. Addig, hogy ne szenvedjen gerincvelő-sérülést, merevítőben élte mindennapjait a kórházban, de lassan visszatért a mozgása, kommunikációja, pedig eleinte az intenzív osztályon lélegeztetőgépre kötve feküdt" - árulta el az orgonaművész a Blikknek hozzátéve, hogy édesapját ugyanaz az orvos műtötte meg, aki balesete idején Felipe Massát is operálta.

Szakított gyermekei anyjával MÁZShttp://www.life.hu/legykepben/20130404-meszaros-arpad-zsolt-az-operettszinhaz-szinesze-szakitott-ket-kisebb-gyermekenek.htmlBelehalt a bölcsességfoghúzásba egy fiatal férfihttp://www.life.hu/legykepben/20130403-egy-25-eves-ferfi-marek-lapinski-belehalt-a-foghuzasba.htmlVégre itt az áttörés a magyar énekesnő karrierjébenhttp://www.life.hu/legykepben/20130402-kiraly-linda-a-nagy-duett-sztarja-nem-tudott-felszabadulni-magyarorszagon.htmlGerincbénítás vár egy szaúdi férfirahttp://www.life.hu/legykepben/20130403-gerincbenitasra-buntettek-egy-szaudi-ferfit-amiert-korabban-haton-vagta-baratjat.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.