Madách Színház színésznő Halász Judit sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő dolgot árult el Halász Judit legújabb darabja sajtótájékoztatóján.

A népszerű színésznőről senki nem feltételezné, hogy valaha lerészegedett volna, pedig megtörtént, ráadásul megdöbbentően fiatalon. "5 éves voltam és Zugló kertvárosában éltünk a családommal. Pár házzal odébb volt a Lajos bácsi sarki kocsmája, ahonnan jobbára vitték a bort, nem ültek be iszogatni. Édesanyám elküldött, hogy a borsodóhoz hozzak egy liter bort. Hazafelé aztán arra gondoltam, hogy megtréfálom a családomat, hogy lássák, én is szeretem a bort, nem csak a felnőttek. A felét tudtam meginni és totálkáros lettem tőle" - árulta el a Life.hu-nak a színésznő.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu
Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

"Azóta nem is szeretem a bort, inkább sört iszom, ha már valamit" - tette hozzá Halász Judit a Madách színház legújabb bemutatója, a Betörő az albérlőm című darab sajtóeseményén. A vidám darabban a színésznő a rigorózus Mrs. Wilberforce-t alakítja Mucsi Zoltán, Nagy Sándor, Magyar Attila, Hajdú Steve és Pusztaszeri Kornél oldalán.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, zenéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.