Danii Minogue világsztár szépség sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlenül szexi a 41 éves Danii Minogue.

Annak ellenére, hogy ő sem tökéletesen elégedett az alakjával, Danii mégsem panaszkodhat.

Instagram
Instagram

A napokban, Barbadoson, napozás közben bikiniben fotózkodott. A legnagyobb képmegosztó oldalra feltöltött fotók tanúbizonysága szerint az ausztrál énekesnő 41 évesen is tündöklően néz ki és fantasztikus formában van!

Danii nem pihenni érkezett a Karib-térségbe: itt forgatják az Ausztrália következő topmodellje című sorozat első évadát, amelyben ő lesz az egyik zsűritag.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világába.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!



Csobot Adél megirigyelte szerelme tánctudásáthttp://www.life.hu/legykepben/20130403-csobot-adel-megirigyelte-szerelme-istenes-bence-tanctudasat-a-szombat.htmlFéltékeny lett a feleségére Korda Györgyhttp://www.life.hu/legykepben/20130402-korda-gyorgy-magyar-enekes-balazs-klari-magyar-enekesnobe-33-eve.htmlLátványosan átalakult a Jóban Rosszban színésznőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130402-juhasz-adrienn-a-joban-rosszban-szinesznoje-fogyaszto-programon-vesz-reszt.htmlVeszélyes nő a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130402-varga-izabella-a-baratok-kozt-szinesznoje-fekete-oves-karates.htmlÉletfogytiglanit kapott Bándy Kata gyilkosahttp://www.life.hu/legykepben/20130405-p-laszlot-tenyleges-eletfogytig-tarto-fegyhazbuntetessel-sujtotta-a-birosag-bandy.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.