Néha Marilyn Monroe-ként villant Dévényi Tibi bácsi

Videolife Kiki interjú Vincze Lilla Dévényi Tibor Csepregi Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csepregi Éva vagy Vincze Lilla a jobb nő? Van-e köztük női féltékenység. Ki ül Kiki mellett? Hol villant Dévényi Tibi bácsi? A Life.hu riportere ezeknek a fontos kérdéseknek járt utána.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=ld3pTLGfhWFkmq3P

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és Most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, nezéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és Most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!


Ez zsír! magazin 26. adás: Fantasztikusan néz ki Csepregi Éva, amit a paleolit diétának köszönhethttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20121018-ez-zsir-magazin-26-adas-csepregi-eva-a-paleolit-dieta.htmlCsepregi Éva betegsége miatt fogyott lehttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20120510-csepregi-eva-onbizalomhianyos-egy-kave-szily-noraval-a-lifenetworkon.htmlDévényi Tibor végleg egyedül maradthttp://www.life.hu/legykepben/20121231-devenyi-tibor-lemezlovastol-elkoltozott-a-nagyfia.htmlDévényi Tibi bácsi: A ciciautogram a műfajhoz tartozik (18+)http://www.life.hu/legykepben/20120930-devenyi-tibi-bacsi-csonka-andras-jakso-laszlo-es-barabas-eva.htmlLezuhant a színpadról és összetörte magát Dévényi Tiborhttp://www.life.hu/gyogyulj/20111115-megserult-devenyi-tibor.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.