Frizbi Hajdú Péterrel sportoló Erdei Zsolt csalás Frizbi bokszoló sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak sportolóként, hanem gazdaságilag is meglopták Erdei Zsoltot, ha valóban igaz, hogy monacói győzelmét elcsalták - tudta meg a Life.hu a Frizbi felvételén.

Az ökölvívó biztos abban, hogy a monacói, 1 millió dolláros összdíjazású torna első fordulójában megverte ellenfelét, Gyenisz Gracsovot. A bírák ennek ellenére az orosz ökölvívót hozták ki győztesnek és ezzel súlyosan megkárosították a Madár becenevű magyar bokszolót.

"A monacói egy 1 millió dolláros négyes torna. A döntősök közt 60-40 százalék arányban osztják el a fődíjat, így a minimum pénz, amit elbuktam a csalással, az 400.000 dollár, vagyis közel 100 millió forint. Így a meccs elcsalása nemcsak sportbeli veszteség volt, hanem gazdaságilag is átvertek a palánkon" - mondta Erdei Zsolt a szerdai Frizbi felvételén. A sportoló azt is elárulta, hogy nem zárja ki: a mendzsere is benne volt az összeesküvésben.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Hallottam a mendemondákat, hogy az én menedzserem is benne volt. El tudom képzelni, hogy így történt, de nem merem állítani, mert nem tudom alátámasztani. Ha bebizonyosodik, hogy ő volt - bár nem hiszem, hogy valaha kiderülne -, akkor lehet, hogy kenyértörés lenne a dolog vége" - tette hozzá a sportoló, akit nem most károsítottak meg először.

"Előző istállómmal, a Universummal 100 millió forintos elszámolási vitában állok. 2,5 éve tart a vita, sőt megnyertem a pert, de mivel csődeljárás folyik ellenük, ezért nem fizetnek. Hiába van bírói végzésem arról, hogy jár nekem ez az összeg, valószínűleg sosem fogom megkapni, ezt ugyanis nem lehet behajtani, ezért lemondtam erről a pénzről. És nem én vagyok az egyetlen sportoló, akinek tartoznak" - mondta el Madár, aki a történtek ellenére úgy érzi, hogy vállalkozóként is egyre sikeresebb és edzőként képzeli el a karrierjét a jövőben, bár azt sem zárja ki, hogy profi ökölvívóként még az idén szorítóba áll.

Néha Marilyn Monroe-ként villant Dévényi Tibi bácsihttp://www.life.hu/legykepben/20130407-a-lifehu-riportere-devenyi-tibi-bacsit-csepregi-evat-vincze-lillat.htmlA tánctól nő Szilveszter gazda önbizalmahttp://www.life.hu/legykepben/20130407-szilveszter-gazda-a-szombat-esti-laz-sztarjanak-onbizalma-no-a.htmlDivatdiktátor lett a magyar énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130404-varga-viktor-magyar-enekes-divatdiktator-lett.htmlTóth Gabi esett ki a Szombat Esti Lázbólhttp://www.life.hu/legykepben/20130406-a-szombat-esti-laz-legutobbi-adasanak-kiesoje.htmlKivillant Kate Moss mellehttp://www.life.hu/legykepben/20130406-kate-moss-amerikai-modell-melle-kivillant.htmlBugyira vetkőzött az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130406-szandi-az-ejjelnappal-budapest-szereploje-bugyira-vetkozott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.