Szilveszter gazda tánc Szombat esti láz önbizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Gangnam style című dalraSzilveszter gazda és Molnár Andrea fergeteges táncot adtak elő a Szombat Esti Láz színpadán. A nézők percekig tapsoltak a párnak, amelyik bejutott a döntőbe.

Sírásig táncolt Varga Izabella

Szilveszter a Life.hu újságírójának bevallotta, keményen küzd azért, hogy hétről-hétre jól teljesítsenek, és már várja, hogy a tánccipőt végre otthon a gazdaságban ostorra cserélje.

Fotó: RTL II
Fotó: RTL II

"Önbizalmat adott a tánc, de kutya munka, ezt nem tagadom. Fájnak a kezeim és fáradt a testem, a lapockám sokszor begörcsöl, az emeléseket azonban gyakorolni kell. Mindez kimeríti a testem, enyhülést csak akkor érzek, amikor elmegyek masszőrhöz. Örülök, hogy bejutottunk a döntőbe, és még az is benne van a pakliban, hogy megnyerjünk. Az biztos, hogy jövő héten mindent beleadunk majd a táncba" - mesélte Szilveszter gazda.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Kövesd az Akkor és Most oldalt a Facebookon!


Érdekel a retró? A régi idők nagy filmjei, nezéi, sztárjai? Kövesd az Akkor és Most oldalt és szemezgess a gyönyörű fotókból és képösszeállításokból.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ AKKOR ÉS MOST OLDAL!



Szilveszter gazda tánc helyett locsolkodikhttp://www.life.hu/legykepben/20130331-szilveszter-gazda-husvetra-hazautazik-locsolkodni-nem-probal-partnerevel-molnar-andreaval.htmlFurcsa segédeszközre van szüksége Szilveszter gazdánakhttp://www.life.hu/legykepben/20130329-szilveszter-gazdat-papirbol-kivagott-talpak-segitsegevel-tanitja-molnar-andrea-tancolni.htmlSzilveszter gazda ütésállóhttp://www.life.hu/legykepben/20130311-szilveszter-gazda-kibirta-a-szombat-esti-lazban-folyamatosan-hozzacsapodo-mikroportot.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.