Retteg Cipő egykori barátnője

halál Republic Cipő sztár rettegés énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen kikészült Cipő kedvese, aki szerint az énekest rettenetesen bántaná, ha látná, milyen acsarkodás kezdődött halála után.

Brigitta és Cipő hat éven át titokban tartották szerelmüket, mert nem akarták, hogy rajtuk csámcsogjon a média. Az énekes halála óta az asszony nem mer az utcára lépni, attól fél, hogy az emberek letámadják, ha felismerik.

Fotó: Facebook/Republic
Fotó: Facebook/Republic

Egykori kedvese szerint Cipő rendkívül boldogtalan lenne, ha látná, micsoda acsarkodás kezdődött halála után. "Természetesen megértem, hogy a történtek miatt most nagyon kíváncsiak minden apró részletre, de Laci soha életében nem engedte, hogy a magánéletével foglalkozzon a sajtó, amiért hálás vagyok neki" - nyilatkozta a Blikknek az asszony.

Selyemsállal folytották meg Király Tamásthttp://www.life.hu/legykepben/20130408-kiraly-tamas-magyar-divattervezot-selyemsallal-folythattak-meg.htmlNéha Marilyn Monroe-ként villant Dévényi Tibi bácsihttp://www.life.hu/legykepben/20130407-a-lifehu-riportere-devenyi-tibi-bacsit-csepregi-evat-vincze-lillat.htmlA tánctól nő Szilveszter gazda önbizalmahttp://www.life.hu/legykepben/20130407-szilveszter-gazda-a-szombat-esti-laz-sztarjanak-onbizalma-no-a.htmlDivatdiktátor lett a magyar énekeshttp://www.life.hu/legykepben/20130404-varga-viktor-magyar-enekes-divatdiktator-lett.htmlTóth Gabi esett ki a Szombat Esti Lázbólhttp://www.life.hu/legykepben/20130406-a-szombat-esti-laz-legutobbi-adasanak-kiesoje.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.