életveszély lövés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy négyéves fiú véletlenül fejbe lőtte hatéves társát New Jerseyben. A helyi hatóságok jelenleg azt mérlegelik, hogy történjen-e vádemelés az ügyben bárki ellen.

Az eset helyi idő szerint hétfő éjszaka történt. Az idősebb fiú súlyos állapotban van. A hatóságok még mindig azt vizsgálják, hogy a fiatalabb gyermek miként jutott hozzá a 22-es kaliberű fegyverhez családja otthonában.

Michael Mastronardy rendőrfőnök szerint a gyerekek kint voltak a szabadban a négyéves fiú otthonánál, amikor a gyerek bement a házba, fogta a fegyvert és nagyjából 15 méteres távolságból lelőtte hatéves társát. Egyelőre tisztázatlan, hogy a ravaszt a gyermek húzta-e meg, vagy a fegyver véletlenül sült el.

A négyéves fiú szülei otthon tartózkodtak az eset idején. A rendőrség nem hozott nyilvánosságra neveket. A connecticuti iskolai lövöldözés nyomán az Egyesült Államokban jelenleg vita folyik a fegyvertartás korlátozásával kapcsolatos törvényekről.

MTI


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.