autóversenyzés színész Fábián Anita száguldás Baronits Gábor edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem gondolkodtak túl sokat a Jóban Rosszban sorozat sztárjai, amikor felajánlották nekik, hogy a Lotus Cup Eastern Europe versenyszezon előtti edzésén kipróbálják a féktelen száguldást a Hungaroringen. Beültek a versenyautókba, amelyből végül úgy kellett kikönyörögni őket.

Fábián Anita, Baronits Gábor overállt és bukósisakot húztak, majd miután bátran beültek a versenyautóba kicsit elszállt a bátorságuk. Csak a kocsiban derült ki, hogy olyan pilótát kapnak, akinek még jogosítványa sincs. A kezdeti aggódást lassan felváltotta a szenvedély, és Baronits Gábor még akkor is a pályán rótta a köröket, amikor társai már rég hazamentek. Fábián Anitát is magával ragadta a sebesség, kétszer annyi ideig száguldozott, mint a többi versenyző.

Forrás: Kék-Ezüst Kommunikáció
Forrás: Kék-Ezüst Kommunikáció

"Gyerekkori elsődleges álmom az autóversenyzés volt, utána jött csak a színészet. Imádom az autókat és az autóversenyeket, az összes pályát ismerem a számítógépes játékokból. Gokartozom, korábban egy versenyt meg is nyertem, és azóta minden lehetőséget megragadok, hogy száguldozhassak. Az a legnagyobb álmom, hogy egyszer igazi versenyzőként is kipróbálhassam magam. Most megcsillant a remény, hogy ez megvalósulhat, ugyanis gokartozás közben meglátott az egyik csapat főnöke és meghívott egy igazi autóversenyre, ahol beállhatok a csapatba. Ez nyáron lesz, addig viszont nagyon sokat kell még gyakorolnom" - mondta a Life.hu-nak Baronits Gábor, a Jóban Rosszban Kristófja.

Forrás: Kék-Ezüst Kommunikáció
Forrás: Kék-Ezüst Kommunikáció

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.