Elvették Zimány Linda koronáját

korona Zimány Linda szépség verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem hozhatta haza amerikai koronáját Zimány Linda, akit a Tropic Beauty modellkereső verseny legszebbjének választottak.

Amerikában kellett hagynia koronáját Zimány Lindának, pedig nagyon szerette volna hazahozni a különleges fejdíszt.

Forrás: Facebook/Zimány Linda Fan Club
Forrás: Facebook/Zimány Linda Fan Club

"Nem hozhattam el az eredeti koronát, hanem helyette egy kisebb, jelképes darabbal érkeztem haza. Nem azért, mert az olyan drága lett volna, hanem mert az eredeti darab vándorol, minden évben az kerül az aktuális nyertes fejére. A jelképes koronám egyelőre nem került a végleges helyére, mert viszem magammal, ha kérik, hogy mutassam meg. Még nem tudom, hová teszem, valami vitrinbe, de azt nem akarom, hogy ha bárki belép a lakásomba azonnal szembetűnjön. Valami eldugottabb, privát helyet találok majd neki, ahol csak én láthatom" - mesélte Linda, aki nyárra tervezi visszatérését Amerikába, ahol számos szerződést ajánlottak fel számára a verseny után.
"A versenyhez jártak ajánlatok, de ehhez kellenek a munkavállalási papírok, amik 2-3 hónap alatt készülnek el. Utána irány Amerika, és ha úgy alakul, és rám talál a szerelem, vissza sem jövök."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.