színésznő terhesség Barátok közt Füredi Nikolett sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan anya lesz Füredi Nikolett - tudta meg a Life.hu.

A Barátok közt ügyvédnője júliusra várja első gyermekét, így még egy ideig láthatják őt a nézők, utána azonban egészen új feladatok várnak a 34 éves kismamára.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Nikolett, aki az Operettszínház színésznője, már régóta vágyott kisbabára, de sokáig kellett párjával várnia, mire első gyermekük megfogant. Annál nagyobb volt az öröm, amikor kiderült, hogy végre terhes. "Mindketten kislányt szerettünk volna és ez a vágyunk valóra is vált. Már a nevét is tudjuk: Natasának fogják hívni" - árulta el a boldog kismama.

"Nagyon jól érzem magam. Eleinte volt egy kis hányingerem, de ez hamar elmúlt. Most, a hetedik hónapban már nagyon gyarapodik a baba, úgyhogy kezd kicsit nehezebb lenni. És az öltözködés az, ami egy kis fejtörést okoz" - nevetett a színésznő, aki a tervei szerint egy év múlva tér vissza a színpadra. "Nagy öröm, hogy lesz hová visszatérni. A párom kötetlen munkaidőben dolgozik, hiszen pszichológus, így ő rengeteget tud majd segíteni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.