Anyai nélkül nőtt fel a Viasat3-on látható, A címlaplány című műsor egyik versenyzője, Koholák Szandra. Az egzotikus külsejű lányt édesanyja gyermekkorában elhagyta.

Szandra kénytelen volt szembesülni, hogy édesanyjának nincsen szüksége rá. Hiába köszönheti neki különleges vonásait, jobban örült volna egy átlagosabb külsőnek és egy boldogabb gyerekkornak. "Apukám Mongóliában dolgozott, amikor megismerte az édesanyámat. Együtt jöttek vissza Magyarországra és közben megszülettem. Kilencéves voltam, amikor anyukám úgy döntött, hogy visszamegy a szülőhazájába, innentől édesapám nevelt, nagy szigorral." - mesélte a lány.

Fotó: VIASAT3/Nánási Pál

Szandra így folytatta: "Emlékszem, ekkor rendszeresen ültem az ablakban és vártam, hogy anyu visszajöjjön értem. Sokat sírtam, nem tudtam egyedül aludni, ráadásul nem is tartottuk a kapcsolatot, semmit sem tudtam róla. A mai napig nem tudtam feldolgozni, hogy nem kellettem neki. Édesapámmal nem voltam boldog, reggeltől estig dolgozott és nagyon keményen fogott. 14 éves voltam, amikor édesanyám visszajött, azonnal hozzá költöztem, ugyanis a szüleim időközben elváltak. Miután nem éreztem továbbra sem a szeretetét, 18 évesen a saját lábamra álltam és elköltöztem tőle" - osztotta meg velünk szomorú gyerekkorának történetét Szandra, aki az érettségi után operaénekesnek tanult, majd dolgozni kezdett, hogy el tudja tartani magát.
"Minden tekintetben magyarnak tartom magamat, egyéves voltam, amikor először és utoljára Mongóliában jártam. Nincsen kapcsolatom az ott élő rokonaimmal sem."

Becsődölt Bangó Margithttp://www.life.hu/legykepben/20130411-bango-margit-enekesnonek-be-kellett-zarnia-az-ettermet-a-magas.html Bűnöző lett Mucsi Zoltánhttp://www.life.hu/legykepben/20130410-mucsi-zoltan-magyar-szinesz-bunozo-lett.html Terhes a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130411-furedi-nikolett-a-baratok-kozt-szereploje-babat-var.html Epilepsziás rohamot kapott a szinkronszínészhttp://www.life.hu/legykepben/20130411-minarovits-peter-magyar-szinkronszinesz-tonkrement-kikeszult-korhazba-kerult.html Pár hónapos gyermekével utazgat Palya Beahttp://www.life.hu/legykepben/20130407-palya-bea-magyar-enekesno-mexikoban-nyaralt-csaladjaval.html