Németh Kristóf színész szépségverseny Schmuck Andor politikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A politikus, Schmuck Andor már gyakorlott szépségszakértőnek számít, Németh Kristóf, a Barátok közt egykori sztárja pedig először fog zsűrizni a Face Of Asia nevű szépségversenyen.

Schmuck Andor magával rántotta Németh Kristófot az ázsiai szépségek világába. A politikusnak annak ellenére sikerült meggyőznie a keleti kultúra iránt érdeklődő színészt a versenyen való zsűrizésről, hogy itt nem apró fürdőruhában kelletik majd magukat a lányok, hanem népviseletben és hagyományos kosztümben fognak bemutatkozni.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Schmuck Andor és Németh Kristóf

"Tavaly hívtak először zsűrizni, és annyira elragadott a verseny hangulata, hogy az idei felkérésre nem tudtam, és nem akartam nemet mondani. Ez a verseny olyan, mintha a párizsi Louvre-ba menne az ember. Mindent alaposan megnézhetsz, de semmit sem lehet büntetlenül hazavinni. Eegy szórakoztató, multikulturális rendezvény, tele tradíciókkal, értékekkel. Én nagy hódolója vagyok a női nemnek, és a női igennek is" - humorizált a mindig vidám és jókedvű politikus.
A szépségverseny megálmodói olyan hazánkban élő vagy tanuló ázsiai fiatalok, akik szeretnék bemutatni a magyaroknak saját kultúrájukat és hagyományaikat. Az ázsiai közösségekben meghirdetett versenyre két hónap alatt több százan jelentkeztek, de a döntőben csak 12 szerencsés mutathatja meg magát.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu
Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.