Bogdán Csaba halál gyász anyós énekesnő Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fájdalom tölti be Szandi és családja szívét. Egy nagyon fontos embert vesztettek el a múlt héten.

Gyászol Szandi és családja: múlt hét csütörtökön örök álomba szenderült az énekesnő férje, Bogdán Csaba édesanyja, Kati néni - írja a Blikk. Az énekesnő hivatalos közösségi oldalán köszönt el szeretett anyósától.

Forrás: Facebook/Szandi-hivatalos-oldala
Forrás: Facebook/Szandi-hivatalos-oldala

Kati néni januárban még unokái körében ünnepelte 80. születésnapját

Szandi megható szavakat írt a kép alá: "Második anyukámként szerettem Őt. Mindig mondta nekem: Gizikém (így szólított), Te vagy az én fogadott lányom! Minden gondolata a családja és az unokái körül forgott. Még élete utolsó napján is őket emlegette, őket hívta. A fájdalom, amit érzünk, leírhatatlan. El sem tudom képzelni, milyen lesz az élet nélküle. Annyira fog hiányozni! Drága Mama! Nyugodjon békében!" Az énekesnő férje, Bogdán Csaba is vigasztalhatatlan. Ő a következőt posztolta Facebook oldalára: "Tegnap reggel még megsimogathattam a homlokát, és megköszönhettem neki azt a végtelenül sok szeretetet, amellyel életem folyamán elhalmozott. Aztán eljöttem tőle, ő pedig örökre elaludt. A nővérek szerint már csak engem várt, aztán elindult a hosszú útra. Végtelen szomorúság van bennem."

Szandi és lánya egy gimiért rajonghttp://www.life.hu/legykepben/20130406-szandi-magyar-enekesno-es-kislanya-rajonganak-a-szent-johanna-gimiert.htmlSzandi: "Éneklés egyenlő boldogság"http://www.life.hu/sztarszerzok/20130224-szandienekles-egyenlo-boldogsag-szily-nora-interjuja.htmlSzandi és Zsidró Tamás esett ki A Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/szorakozz/20130224-szandi-es-zsidro-tamas-esett-ki-a-nagy-duett-vasarnap.htmlBombaformában van Szandihttp://www.life.hu/legykepben/20130128-szandi-magyar-enekesno-a-nagy-duett-sztarja-bomba-formaban-van.htmlÍgy lett kisgyerekből vonzó énekesnő és anyuka - Fotók Szandirólhttp://www.life.hu/life/galeria/20130129-fotok-szandi-enekesnorol-a-nagy-duett-sztarjarol-gyermekkortol-napjainkig.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.