Vastag Csaba visszaadta barátnőjét öccsének

parti testvér Vastag Csaba gulyásleves tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan még hátra van az utolsó adás, a Szombat Est Láz döntője, de Vastag Csaba már most lazít és köszönőbeszédeket mond táncospárjának, Tündének.

Csak a levegő volt kissé fagyos, a hangulat annál forróbb azon az estén, amikor Csaba visszadta barátnőjét öccsének, pedig még nem is ért véget a műsor. Csaba megtalálta a legkedvesebb módját annak, hogy megköszönje táncpartnerének, Máramarosi Tündének azt a sok-sok türelmet és energiát, amellyel a döntőig elvezette. Saját készítésű gulyáslevessel lepte meg a családját, amelynek már másfél éve tagja a táncoslány Tünde is.

Forrás: RTL II
Forrás: RTL II


"Szerettem volna az utolsó kemény hét előtt kiszakadni a próbateremből és erőt meríteni a folytatáshoz.
Jó lett volna, ha mindenkit, aki eddig bizalmat szavazott nekem, meghívhattam volna, ugyanis a támogatásuk nélkül nem lehetnénk ott a döntőben.Tücsinek és a családomnak készültem egy igazi bográcsgulyás levessel, amit közösen elfogyasztottunk, így egy estére legalább sikerült kikapcsolódni. Most az utolsó energiáinkat mozgosítva vágunk bele a fináléba és továbbra is bízunk a nézők támogatásában." -mondta Csaba.

Nem kellett az édesanyjának A címlaplány versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130411-koholak-szandrat-az-anyai-agon-mongolkinai-szarmazasu-lanyt-a-cimlaplany.htmlSzüleitől lopott Szerednyey Bélahttp://www.life.hu/legykepben/20130411-szerednyei-bela-magyar-szinesz-gyerekkent-lopott-szuleitol.htmlGyászol Szandi és családjahttp://www.life.hu/legykepben/20130412-szandi-enekesno-anyosa-ferje-bogdan-csaba-edesanyaja-meghalt.htmlSúlyosabb ítélet született a West Balkán-perbenhttp://www.life.hu/legykepben/20130412-sulyositottak-a-west-balkanban-ket-eve-harom-halalos-aldozatot-kovetelo.htmlEgyütt mustrál ázsiai lányokat a politikus és a színészhttp://www.life.hu/legykepben/20130411-schmuck-andor-politikus-es-nemeth-kristof-a-a-baratok-kozt.htmlAz utolsó művészi képek a meggyilkolt divatpápárólhttp://www.life.hu/legykepben/20130412-sp-eder-krisztian-keszitette-az-utolso-muveszi-fotokat-kiraly-tamasrol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.