Simon Cowell tánc Nagy-Britannia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen sikert aratott egy magyar tánccsapat az egyik legismertebb brit tehetségkutató műsorban.
Az Attraction nevű csapat a Britain's Got Talent című tehetségkutató műsorban tűnt fel. A tánccsoport vezetője Real Action, azaz Szűcs Zoltán, akit a nagyközönség a Hip Hop Boyzból ismerhet. "Nagyon friss még ez a siker, és mivel köt minket a szerződés, egyelőre nem is nyilatkozhatok a továbbiakról" - mondta a Life.hu-nak a táncos.

Youtube
Youtube

A Britain's Got Talent hasonló showműsor, mint nálunk a Csillag születik. A produkciók négy zsűritag együttes szavazatával jutnak tovább. A show-t sok millióan követik figyelemmel világszerte, így akik feltűnnek a brit televízió képernyőjén, akár igazi világsztárok lehetnek.

Az Attraction egy nagyon megindító és különleges, megható árnyéktánc-produkcióval állt a zsűritagok elé és nemcsak őket, de a közönséget is a könnyekig meghatották. A nézők és a zsűri - köztük a szőrös szívű Simon Cowell is - állva tapsoltak a magyar versenyzőknek és együttes igennel engedték tovább a magyar tehetségeket a műsor következő fordulójába.

Nézd meg a fantasztikus produkciót itt:
Szerelembe esett Vastag Csabahttp://www.life.hu/legykepben/20130414-a-szombat-esti-laz-dontojen-vastag-csaba-szerelmi-eleterol-kerdezett.htmlCsonka Pici megtaposta Liluthttp://www.life.hu/legykepben/20130414-csonka-andras-lilu-ruhajara-allt-a-szombat-esti-lazban.htmlBódi Sylvi bikinis sellővé változotthttp://www.life.hu/legykepben/20130414-bodi-sylvi-modell-tahitin-nyaral-es-sellokent-uszik-az-oceanban.htmlSzülés után először fotózták Dundikáthttp://www.life.hu/legykepben/20130411-dundika-a-szules-utan-eloszor-kamera-ele-allt.htmlVastag Csaba nyerte a Szombat Esti Lázathttp://www.life.hu/legykepben/20130413-a-szombat-esti-laz-nyertese-az-elso-helyre-tancolta-magat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.