Esztergályos Cecília húszéveseket meghazudtolóan spárgázott és emelte az égbe lábát a zsűriasztal mögött a Szombat Esti Láz döntőjében. A művésznő a Life.hu újságírójának elmesélte, hogy 71 évesen is laza a teste.

A szombat esti fináléban a zsűri három tagja is táncra perdült,és a látványos koreográfiában Cecília megmutatta, hogy az akrobatikus mutatványok sem okoznak neki gondot. Amikor partnere felemelte, a levegőben spárgázott, de az igazi meglepetést a műsor végére tartogatta. Egy hirtelen ötlettől vezérelve az egyik lábát az égbe emelte.

Fotó: Földi D. Attila, RTL II/Sajtóklub

"A 71. életévembe léptem, de bármikor ugyanúgy megcsinálom a spárgát, ez nekem olyan, mint a biciklizés, nem tudom elfelejteni. Természetesen a tudást ápolni kell és időnként karbantartani a testemet. Nagyon szerencsét alkat vagyok, ha eljárnék minden nap edzőterembe, már kockás hasam lenne. A műsor végén a lábemelésem teljesen spontán ötlet volt. Mivel csak 10-ig voltak a pontok a táblámon, úgy gondoltam, a lábammal még egy pontot hozzáteszek és így lett 11" - magyarázta Cecília.

Elvették Zimány Linda koronájáthttp://www.life.hu/legykepben/20130410-zimany-linda-nem-hozhatta-haza-amerikabol-a-tropic-beauty.html Magyarok a világhír kapujábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130414-real-action-magyar-tancos-a-britains-got-talent-musorban-tovabbjutott.html Szerelembe esett Vastag Csabahttp://www.life.hu/legykepben/20130414-a-szombat-esti-laz-dontojen-vastag-csaba-szerelmi-eleterol-kerdezett.html Csonka Pici megtaposta Liluthttp://www.life.hu/legykepben/20130414-csonka-andras-lilu-ruhajara-allt-a-szombat-esti-lazban.html