fenyegetés Frizbi Hajdú Péterrel életveszély Frizbi Hajdú Péter sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halálosan megfenyegették Hajdú Pétert - tudta meg a Life.hu.

A műsorvezetőnek a legnagyobb közösségi oldalon üzent egy férfi, aki névvel és arccal vállalta a fenyegetést.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu


"Az ország szégyene vagy, te szar!! Majd ha kést fogok a nyakadhoz, akkor arcoskodj!! Meghalsz!!! Addig nem fog győzni a szabadság ügye, amíg a Magyar Nemzet saját áruló, korcs ivadékának hulláiból olyan hegyet nem rak, mint a Mátra, s a döghalom tetején az utolsó áruló apát a saját fia le nem nyakazza" - állt az oldalon.

Hajdú Péter érthető módon nem hagyja válasz nélkül a fenyegetést.

"Már több hasonló fenyegetést kaptam és mindig megtettem a szükséges jogi lépéseket, ez ezúttal sem lesz másként"- mondta a műsorvezető, akit legutóbb egyik vendége vett üldözőbe.

50 évesen 50 milliót bukott R. Kárpáti Péterhttp://www.life.hu/legykepben/20130414-r-karpati-peter-magyar-szinesz-50-evesen-50-millio-forintot.htmlMagyarok a világhír kapujábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130414-real-action-magyar-tancos-a-britains-got-talent-musorban-tovabbjutott.htmlSzerelembe esett Vastag Csabahttp://www.life.hu/legykepben/20130414-a-szombat-esti-laz-dontojen-vastag-csaba-szerelmi-eleterol-kerdezett.htmlCsonka Pici megtaposta Liluthttp://www.life.hu/legykepben/20130414-csonka-andras-lilu-ruhajara-allt-a-szombat-esti-lazban.htmlBódi Sylvi bikinis sellővé változotthttp://www.life.hu/legykepben/20130414-bodi-sylvi-modell-tahitin-nyaral-es-sellokent-uszik-az-oceanban.html




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.