Bár nem Szilveszter gazda és partnere, Molnár Andrea nyerte meg a Szombat Esti Láz című produkciót, a gazda családja ugyanúgy megünnepelte a döntőig eljutott gazdálkodót, mintha ő vitte volna haza a trófeát.

Hatalmas vacsorával, tortával kezdte az ünneplést szombaton este Szilveszter gazda, amit még vasárnap is folytatott a családjával. A hónapok óta a fővárosban élő gazdának táncpartnere hatására igencsak megváltoztak az étkezési szokásai, így ehhez szerető családja is kénytelen volt alkalmazkodni.

Fotó: Földi D. Attila
Szilveszter gazda tánc közben, szüleivel Csonka András fotózkodik

"A rántott hús Szilveszter gazda kedvence, de azt az utóbbi időben nem nagyon ehetett. Mi egy hagyományos ételeket fogyasztó család vagyunk, és ezzel várjuk otthon. Próbáltunk alkalmazkodni az új étkezési szokásaihoz, ezért egy kicsit változtattam a hús elkészítésén. Nem úgy bundáztam be, ahogy szoktam, hanem csak rizslisztben és tojásban futtattam meg. Annak ellenére, hogy nem ő nyert, mi nagyon meg vagyunk elégedve vele, büszkék vagyunk rá " - árulta el Szilveszter gazda édesanyja, Ilona.
"Vasárnap indulok haza, végre el tudom kezdeni a munkákat. Itt van a jó idő, végre rá lehet menni a földekre, lehet vetni a kukoricát és a napraforgót, és nekem most ez a legfontosabb" - mondta Szilveszter, majd elsietett, hogy végre egy jót ehessen.

Elvették Zimány Linda koronájáthttp://www.life.hu/legykepben/20130410-zimany-linda-nem-hozhatta-haza-amerikabol-a-tropic-beauty.html Halálosan megfenyegették Hajdú Péterthttp://www.life.hu/legykepben/20130415-hajdu-peter-a-frizbi-musorvezetoje-halalos-fenyegetest-kapott.html 50 évesen 50 milliót bukott R. Kárpáti Péterhttp://www.life.hu/legykepben/20130414-r-karpati-peter-magyar-szinesz-50-evesen-50-millio-forintot.html Magyarok a világhír kapujábanhttp://www.life.hu/legykepben/20130414-real-action-magyar-tancos-a-britains-got-talent-musorban-tovabbjutott.html Szerelembe esett Vastag Csabahttp://www.life.hu/legykepben/20130414-a-szombat-esti-laz-dontojen-vastag-csaba-szerelmi-eleterol-kerdezett.html Csonka Pici megtaposta Liluthttp://www.life.hu/legykepben/20130414-csonka-andras-lilu-ruhajara-allt-a-szombat-esti-lazban.html Bódi Sylvi bikinis sellővé változotthttp://www.life.hu/legykepben/20130414-bodi-sylvi-modell-tahitin-nyaral-es-sellokent-uszik-az-oceanban.html Szülés után először fotózták Dundikáthttp://www.life.hu/legykepben/20130411-dundika-a-szules-utan-eloszor-kamera-ele-allt.html